Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Oltenii i-au dat răspunsul lui Becali la oferta pentru Mitriţă şi Bancu: "5 milioane de euro costă numai piciorul drept al lui Mitriţă"

VIDEO | Oltenii i-au dat răspunsul lui Becali la oferta pentru Mitriţă şi Bancu: "5 milioane de euro costă numai piciorul drept al lui Mitriţă"
Comentarii

Gigi Becali a anunţat, după meciul României cu Serbia, că oferă 5 milioane de euro pentru vedetele Craiovei, Alexandru Mitriţă şi Nicuşor Bancu.

Mitriţă este golgheterul la zi al Ligii I, cu 8 reuşite, la egalitate cu George Ţucudean. Oferta patronului vicecampioanei a stârnit hohote de râs la Craiova. Primul care a luat atitudine a fost Gheorghe Craioveanu.

"5 milioane costă numai piciorul drept al lui Mitriţă. Dacă îl mai punem şi pe stângul, sunt vreo 10. Şi Bancu valorează şi el vreo 3-4 milioane, bani mulţi. Eu am vorbit cu Calleja în vară, i-am arătat nişte video-uri cu Mitriţă şi i-a plăcut foarte mult. A trimis mesajul mai departe, dacă nu s-a rezolvat asta nu e vina mea. Dacă aş fi miliardar aş da 10 milioane de euro pe Mitriţă şi 8 milioane pe Cicâldău" , a recunoscut fosta glorie a Craiovei.

CS U Craiova - FCSB, derby-ul etapei a 12-a, se joacă duminică, în direct la Telekom Sport, de la ora 21:00. De 16 ani nu au mai câştigat oltenii în faţa rivalilor. Promit să o facă etapa aceasta, mai ales că meciul se va disputa cu casa închisă.

Afla mai multe despre: mitritabecalibancu 

viewscnt
Articole similare