Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Osimhen s-a dus în mijlocul suporterilor, înainte de meciul lui Napoli. Fanii abia l-au lăsat să plece. Ce gest superb a făcut nigerianul

VIDEO | Osimhen s-a dus în mijlocul suporterilor, înainte de meciul lui Napoli. Fanii abia l-au lăsat să plece. Ce gest superb a făcut nigerianul

Serie A

Comentarii

Victor Osimhen a fost în mijlocul atenţiei, înaintea partidei dintre Spezia şi Napoli

În timpul încălzirii, o fană venită de la Napoli, a fost lovită cu mingea de Osimhen. Nigerianul a sesizat acest lucru şi s-a dus imediat în peluza unde stăteau fanii napoletani, pentru a-şi cere scuze. Suporterii au apreciat gestul golgheterului nigerian, şi l-au lăsat cu greu să mai revină în teren. Unii dintre ai au profitat de moment şi şi-au făcut selfie-uri cu el, şi l-au îmbrăţişat.

VIDEO cu Osimhen în peluza lui Napoli

 

Trupa pregătită de Luciano Spaletti a mai făcut un pas către primul titlu de campioană, după o pauză de 33 de ani. Napoli s-a impus fără emoţii, scor 3-0 pe terenul Speziei şi este lider autoritat în Italia.

Osimhen, cu o dublă, şi Kvaratskelia au punctat pentru napoletanii, care au acumulat 56 de puncte, cu 16 mai multe decât Internazionale, dar şi cu un meci în plus. Nerazzurrii se pot apropia la 13 puncte de Napoli, dacă vor triumfa în derby-ul cu Milan.

Nigerienii sunt golgheteri în Italia

Cu 16 goluri, Osimhen este lider în clasamentul marcatorilor în Italia, urmat de compatriotul său, Ademola Lookman. Atacantul Atalantei are cu patru goluri mai puţin. urmat la un gol diferenţă de Lautaro Martinez.

Afla mai multe despre: spezianapoliosimhen 

viewscnt
Articole similare