Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Oţelul - Buzău 1-1, în Liga 2. Două goluri superbe în prima repriză au decis meciul din Moldova

VIDEO | Oţelul - Buzău 1-1, în Liga 2. Două goluri superbe în prima repriză au decis meciul din Moldova

Liga 2

Comentarii

Oţelul Galaţi - Gloria Buzău a avut loc în etapa cu numărul 12 din Liga 2, scor 1-1, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. În urma acestui rezultat, Oţelul a urcat pe locul al patrulea, cu 22 de puncte, în timp ce Gloria Buzău e pe locul opt, cu 19 puncte.

VIDEO | Oţelul - Buzău 1-1 (Neagu 45+2 / Gaitan 37), în Liga 2

Echipele de start:

  • Oţelul: Dur-Bozoancă – Andr. Rus, Yabre, Azonovic, D. Panait – Cisotti, I. Neagu, Gorovei – Laur. Maxim, Cîrjan, Berisha
  • Rezerve: R. Pop – Farcaş, Jardan, Sîrghi, Mih. Adăscăliţei, Mitoi, Markovic, A. Nica, Bokhashvili
  • Antrenor: Dorinel Munteanu
  • Gloria Buzău: R. Stoian – Oteliţă, Wiktorski, Marku, Sălceanu – Gaitan, A. Lopez – Val. Munteanu, Dudu, Blejdea – Boiciuc
  • Rezerve: Wynney – Vîrtej, Val. Alexandru, Rz. Matiş, Honciu, Neicuţescu, D. Burlacu, Dr. Lazăr, Uţiu
  • Antrenor: Adrian Mihalcea

VIDEO Rezumat Oţelul Galaţi - Gloria Buzău


Min. 45+2 GOOOL Oţelul! Continuă golurile superbe! Neagu a tras sub transversală de la 30 de metri. 

Min. 42 Yabre şutează puternic puţin peste poartă. 

Min. 37 GOOOL Gloria Buzău! Oaspeţii construiesc frumos în bandă, iar Gaitan avansează şi trage superb plasat în vinclu. 

Min. 1 A început meciul. 


Dorinel Munteanu, înainte de Oţelul - Buzău

”De la început am fost conştient că e un campionat echilibrat, cu foarte multe echipe care vor în play-off, unele care au în spate istorie, altele sunt surprize. De aceea, am considerat că toate meciurile sunt grele. Numai rezultatele pozitive ne ajută să prindem play-off-ul, să nu cădem în plasa rezultatelor, sunt foarte multe surprize şi trebuie să ne concentrăm doar pe jocul nostru.

Trebuie să avem o prestaţie bună cu Buzău, pentru ca la final rezultatul să fie unul pe placul nostru. Trebuie să ne consolidăm poziţia de sus. Cu o victorie, avem încredere, speranţă, şansele la play-off cresc, dar până la finalul sezonului regular se vor mai pierde puncte, sunt convins.

Eu sper ca echipa noastră să nu piardă multe puncte şi să se califice în play-off. Sunt convins că jucătorii au înţeles, după eşecul cu Steaua, că potenţialul lor e mare şi trebuie, în primul rând, mai multă atenţie”, a spus Dorinel Munteanu

Adrian Mihalcea vrea cel puţin un punct din Oţelul - Buzău

”Suntem înaintea unui derby, suntem înaintea unui alt meci dificil, suntem înaintea unui meci cu o încărcătură aparte şi datorită faptului că la Galaţi va fi stadionul plin, dar până la urmă astea sunt meciurile frumoase, meciurile importante şi ne vom pregăti aşa cum trebuie.

Ştiu că suntem datori la capitolul rezultate şi suntem nevoiţi să câştigăm la Galaţi. O putem face, până la urmă în acest campionat nu e vreo echipă care domină şi nu poate fi învinsă. În acelaşi timp, trebuie să fim conştienţi că doar muncind, doar având o atitudine bună putem reuşi acest lucru.

Nu am avut atitudine în ultimele meciuri, pe toată durata lor mai bine zis, am făcut apel la orgoliul jucătorilor şi sper ca în ceasul al 12-lea să înţeleagă că dacă nu tratezi serios partida, rişti să nu o câştigi”, a declarat Adrian Mihalcea

Afla mai multe despre: otelul galati gloria buzauliga 2 

viewscnt
Articole similare