You are here:

VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Trupa lui Dorinel Munteanu, noul lider al Superligii. Sibienii, fără victorie în actualul sezon

VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Trupa lui Dorinel Munteanu, noul lider al Superligii. Sibienii, fără victorie în actualul sezon

Superliga

Comentarii

Oţelul s-a impus pe teren propriu în faţa lui Hermannstadt, scor 1-0, în primul meci al etapei a patra. Gălăţenii au urcat pe primul loc şi au acumulat 10 puncte. De cealaltă parte, sibienii au doar două puncte.

Oţelul - Hermannstadt  1-0 (Juric 86)

Echipele de start:

  • Oţelul: I. Popescu - Adăscăliţei, Cisse, Stefanovic, Zhelev - Santos Lameira, Zivulic, Teles- Maciel, Cisotti, Tănasă
  • Rezerve: Kolarov, A. Pop, I. Neagu, Rus, Yabre, Chira, Gallo, Hofman, N. Roşu, Juric, Maftei, Duric, Andronche
  • Hermannstadt: Căbuz - Căpuşă, Găman, Bejan, A. Oroian - R. Deaconu, A. Ivanov, Murgia - Balaure, A. Chiţu, I. Stoica
  • Rezerve: A. Pop, Muţiu - I. Stoica, Dr. Iancu, Gandila, Jipa, Ciubotaru, Al. Luca, Neguţ, Biceanu, Goncalves

Min 90+4. Meciul s-a terminat, scor 1-0.

Min 86. GOOOOOOOOOOOOOOOOL OŢEEEEEELUL! Juric profită de o respingere nefericită a lui Căbuz şi trimite balonul în vinclu.

Min 77. Cea mai mare ocazie a meciului! Juri Ciostti loveşte bara cu un şut violent de la 25 de metri. Italianul putea marca golul începutului de sezon.

Min 51. Ocazie pentru Oţelul! Maciel reia peste poartă din poziţie bună.

Min 46. A început repriza a doua.


Min 45+3. Prima repriză s-a terminat, scor 0-0.

Min 45+2. Murgia înscrie, dar reuşita este anulată pentru offside.

Min 45. Ocazie pentru Oţelul! Cisotti reia din plonjon centrarea superbă a lui Maciel. Căbuz este la post şi reţine în doi timpi.

Min 40. Ocazie pentru Hermannstadt! Aurelian Chiţu şutează de la 16 metri, dar Iustin Popescu respinge.

Min 19. Ocazie pentru Hermannstadt! Aurelian Chiţu şutează de la 11 metri după o minge bâlbăită de apărarea gălăţeană, dar Iustin Popescu respinge.

Min 1. A început meciul!


Echipa lui Dorinel Munteanu este revelaţia startului de sezon. Cu şapte puncte obţinute în primele trei etape, Oţelul Galaţi împarte primul loc în clasament cu Universitatea Craiova şi cu Sepsi. Fotbaliştii lui Dorinel Munteanu s-au impus în debutul noului sezon cu 3-2 pe terenul lui FC Botoşani, apoi au înregistrat o remiză albă, acasă, cu Farul Constanţa, iar în etapa trecută au produs deja una din marile surprize ale campionatului şi s-au impus cu 2-0 pe terenul campioanei României, FCSB.

Etapa a patra a noului sezon din Superliga începe astăzi, cu duelul dintre Oţelul Galaţi şi Hermannstadt. În sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de trei ori. După un 1-1, la Galaţi, înregistrat în turul sezonului regulat, sibienii s-au distrat în luna martie a acestui an şi s-au impus cu 4-1 pe propriul teren. Oţelul şi Hermannstadt au mai jucat apoi, în play-out-ul Superligii, un meci care s-a încheiat cu victoria gălăţenilor, acasă, scor 1-0.

De partea cealaltă, Hermannstadt are parte de un start de sezon dezamăgitor. După ce, în stagiunea trecută, s-a luptat cu şanse reale la calificarea în play-off, obiectiv ratat în cele din urmă, echipa sibiană a obţinut acum doar două puncte din primele trei meciuri jucate. Hermannstadt a pierdut cu U Cluj şi a înregistrat două remize cu Universitatea Craiova şi Unirea Slobozia.

Afla mai multe despre: otelul 

viewscnt
Articole similare