Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ovidiu Herea a răbufnit la adresa lui Daniel Pancu, după meciul cu Rapid. "A fost o ofertă în bătaie de joc. Mi s-au propus bani de motorină şi de o bere"

VIDEO | Ovidiu Herea a răbufnit la adresa lui Daniel Pancu, după meciul cu Rapid. "A fost o ofertă în bătaie de joc. Mi s-au propus bani de motorină şi de o bere"

Fotbal

Comentarii

Jucător la Rapid timp de 6 sezoane (2007-2013), Ovidiu Herea a ţinut să-i dea replică fostului său coleg, Daniel Pancu, după meciul din campionat dintre Metaloglobus şi Rapid, încheiat la egalitate, scor 0-0, legat de o declaraţie recentă făcută de "Pancone".

Zilele trecute, Daniel Pancu a declarat că fraţii Herea, Ovidiu şi Claudiu, au avut oferte de la Rapid pe vremea când echipa era în Liga a 4-a, însă aceştia au refuzat să li se alăture proiectului. În consecinţă, aceştia au intrat pe o "listă neagră" a renegaţilor, fără a li se mai da, apoi, şansa de a li se alătura rapidiştilor. În timp, Daniel Pancu a trecut peste această "listă neagră" şi l-a ofertat pe Claudiu, fratele mai mare, însă din nou acesta a refuzat.

"Ovidiu şi Claudiu au avut oferte de la noi când eram în Liga a 4-a. Vedeam mesajele pe care le schimbau cu Nico, era lângă mine, eram în cantonament în Turcia. Ştiu şi ofertele care li s-au făcut. Au ales alt drum, au fost la Baloteşti şi eu am spus de atunci că orice jucător care ne-a refuzat în Liga a 4-a pentru că nu a avut încredere în proiectul nostru nu va mai avea şansa să joace la Rapid, dar am trecut şi peste lucrul acesta. Claudiu ştiţi foarte bine a fost ofertat în vară. Mi l-am dorit doar pe Claudiu, pentru că Ovidiu nu avea loc în sistemul meu. Claudiu era inter, în 4-3-3, la Ovidiu nu aveam pur şi simplu unde să îl pun. Claudiu ne-a refuzat şi de data asta", a spus Pancu, înaintea partidei cu Metaloglobus.

VIDEO | Ovidiu Herea a răbufnit la adresa lui Daniel Pancu, după meciul cu Rapid. "A fost o ofertă în bătaie de joc. Mi s-au propus bani de motorină şi de o bere" 

Declaraţia lui Daniel Pancu a ajuns şi la urechile lui Ovidiu Herea, cel care s-a declarat siderat de tot ce s-a spus şi a dorit să lămurească situaţia creată. Fostul internaţinal român a declarat că oferta pe care Rapidul i-a făcut-o a fost una în bătaie de joc. Din punct de vedere financiar, banii iar fi ajuns doar pentru benzină şi bere.

"M-a deranjat. Am văzut că ştie detaliile contractului, ce mi-au propus atunci. L-aş ruga pe această cale să îl arate. Sau să spună exact ce ofertă am avut eu în Liga a 4-a, atunci când a trebuit să vin. Dacă aşa am fost eu respectat la acest club, îmi pare rău. Şi să spună exact ce s-a întâmplat atunci. Nu am vrut să vin pentru bani. Tocmai asta e. Că nu am vrut să vin pentru bani. Am vrut să mă întorc de când am plecat. Cei de aici nu m-au respectat. A fost o ofertă în bătaie de joc. Pe care eu nu puteam să o accept după 6-7 ani petrecuţi la Rapid. În condiţiile în care am fost unul dintre jucătorii iubiţi de public, care şi-a făcut treaba cu vârf şi îndesat la această echipă. Unul dintre jucătorii care au renunţat la foarte mulţi bani când am plecat. Unul dintre jucătorii care a jucat un an de zile fără bani când Rapid a avut cea mai mare nevoie şi ştim cu toţii că era o perioadă grea. Mă aşteptam la mai mult respect din partea lor. Din păcate respectul nu a fost din partea lor şi pentru asta am refuzat oferta. După aia nu m-a mai căutat nimeni de la Rapid. Nu vreau să creadă suporterii că veneam pentru bani, dimpotrivă. A fost o ofertă la mişto. Mi s-au propus bani de motorină şi de o bere. Vă daţi seama că în condiţiile astea eu nu pot să vin", a spus dezamăgit Ovidiu Herea, la finalul partidei cu Rapid.

Afla mai multe despre: fotbalovidiu herea 

viewscnt
Articole similare