Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ovidiu Hoban şi-a luat rolul în serios. Cum a fost surprins înainte de Rapid - CFR

VIDEO | Ovidiu Hoban şi-a luat rolul în serios. Cum a fost surprins înainte de Rapid - CFR

CFR Cluj

Comentarii

Rapid - CFR Cluj se joacă astăzi, de la ora 20:30, în direct la Orange Sport 1. Cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Hoban, înainte de Rapid - CFR

Meciul zilei în Superliga se joacă  de la ora 20:30, în direct la Orange Sport 1. Aceasta va fi cea de-a patra întâlnire directă dintre cele două echipe din acest sezon.

Adrian Mutu (45 de ani) şi-a dat demisia după eliminarea ruşinoasă din Cupa României, iar CFR-ul a rămas pe mâinile lui  Francisc Dican şi Ovidiu Hoban.

Înainte de meci, Hoban a fost surprins pe teren în timp ce dădea sfaturi jucătorilor.

  • Retras din activitate în vara lui 2023, Ovidiu Hoban a pornit pe drumul antrenoratului, fiind instalat ca antrenor al echipei U16 a clubului, promovat ulterior la U18.

VIDEO:

Rapid vine după două înfrângeri în Superliga, ambele suferite cu acelaşi, scor 1-2, astfel că giuleştenii au ieşit din cursa pentru titlu, fiind acum la zece puncte în spatele liderului FCSB. Deşi, în startul play-off-ului, Rapid era principala contracandidată a liderului roş-albastru, acum, echipa lui Cristiano Bergodi se află pe locul al patrulea în clasament.
 
De partea cealaltă, CFR Cluj vine după o perioadă extrem de agitată. Cu trei meciuri consecutive fără victorie, totul culminând cu înfrângerea umilitoare, scor 0-4, de la jumătatea săptămânii, pe terenul divizionarei secunde, Corvinul Hunedoara, echipa din Gruia şi-a schimbat antrenorul. Adrian Mutu şi-a dat demisia, iar acum pe banca tehnică a ardelenilor a venit interimarul Ovidiu Hoban.

Afla mai multe despre: ovidiu hobancfr clujrapid 

viewscnt
Articole similare