Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pancu a comentat intervenţia lui "Il Luce" la FCSB şi a spus ce ar fi făcut el: "În viaţă ai văzut cum e... never say never"

VIDEO | Pancu a comentat intervenţia lui "Il Luce" la FCSB şi a spus ce ar fi făcut el: "În viaţă ai văzut cum e... never say never"

FCSB

Comentarii

Daniel Pancu a comentat gestul făcut de Mircea Lucescu, fost antrenor la Rapid, acela de a intra în vestiarul celor de la FCSB înainte de meciul cu Mlada Boleslav din Europa League. Actualul tehnician al celor din Giuleşti a spus şi ce ar face el într-o asemenea situaţie.

"Nu ştiu ce face nea Mircea, e problema dumnealui. S-a dus în calitate de prieten. Nu ştiu..sfaturi. Chiar nu ştiu ce să spun. Nu pot să comentez. În viaţă ai văzut cum e ”never say never”. Asta este valabilă şi am învăţat-o şi eu pe parcurul vieţii. Sunt lucruri care se pot întâmpla", a declarat, printre râsete, Daniel Pancu, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Concordia Chiajna. 

  • Rapid - Concordia Chiajna se joacă sâmbătă, de la ora 15:30, în direct la Telekom Sport 1

Simbolul Rapidului a spus şi ce ar fi făcut el dacă ar fi fost pus în această situaţie: "La mine să fii sigur.... că am învăţat să nu spui niciodată, niciodată dar la capitolul ăsta să absolut convins şi tu şi toată lumea că nu se va întâmpla niciodată".

Mircea Lucescu a antrenat-o în două rânduri pe Rapid. Prima perioadă a fost între 1997 şi 1998, iar a doua între 1999 şi 2000.

Afla mai multe despre: pancumircea lucescurapidfcsb 

viewscnt
Articole similare