Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pandurii - Petrolul 0-4. "Lupii galbeni" s-au dezlănţuit şi au dat patru goluri într-o singură repriză!

VIDEO | Pandurii - Petrolul 0-4. "Lupii galbeni" s-au dezlănţuit şi au dat patru goluri într-o singură repriză!

Liga 2

Comentarii

Petrolul a câştigat cu 4-0 meciul jucat împotriva celor de la Pandurii, în deplasare, în etapa a 17-a din campionatul Ligii 2.

Petrolul s-a distrat pe terenul celor de la Pandurii Târgu Jiu şi a câştigat cu 4-0, toate golurile fiind marcate de în prima repriză. Echipa lui Viorel Moldovan a profitat de unele erori ale apărării adverse şi s-a distanţat repede la 2-0, dar antrenorul ploieştenilor a rămas calm pe margine şi şi-a "împins" elevii spre un an avans mult mai mare.

A fost 4-0 pentru Petrolul încă de la pauză, după ce Moise a reuşit o dublă, iar Vajushi şi Buhăescu au înscris şi ei. Repriza a doua a fost una în care, deşi ocaziile de gol n-au lipsit, tabela nu s-a mai clintit şi scorul a rămas nemodificat până la final, astfel că victoria Petrolului a fost consfiinţită la finalul celor 90+ minute.

În urma acestui succes, Petrolul a urcat pe locul trei în clasamentul Ligii 2, cu 27 de puncte, la trei distanţă de liderul U Craiova 1948 şi la unul în spatele echipei de pe locul doi, ASU Poli Timişoara. De partea cealaltă, Pandurii se afundă şi mai tare în clasament, fiind în continuare ultima, după retragerea celor de la Turris.

LIVE VIDEO | Pandurii Tg. Jiu - Petrolul 0-4 (Moise 5, 13, Vajushi 26-pen, Buhăescu 45)

Echipele de start:

Pandurii Târgu Jiu: Aldescu – Dieu, C-tin. Grecu (cpt.), Bunga, Moisie, Habet, Velcotă, Dodoi, F. Acosta, Sylla, D. Filip
Rezerve: Al. Opriţa – Nic. Cotolan, Răchişan, Rasoveanu, St. Goma, Pleşa, R. Cojocaru, Corduneanu, Zaborowski
Petrolul Ploieşti: Kitanov – Alb. Olaru, V. Lică, Meijers, Ţicu – Nir Lax – Mih. Constantinescu, R. Moise, Pol Roige (cpt.), Vajushi – Buhăescu
Rezerve: R. Avram – Arnăutu, Sil. Pană, Mondragon, Vl. Mitrea, Ant. Manolache, Tudor Saim, M. Bratu, Val. Balin

Min. 46 - A început repriza

Min. 45+2 - Pauză.

Min. 45 - GOL Petrolul! Buhăescu face 4-0 cu un şut violent de la 8 metri, un pic în lateral, după o deviere greşită a apărării Pandurilor.

Min. 26 - GOL Petrolul! Vajushi înscrie dintr-un penalty pe care tot el l-a obţinut!

MIn. 13 - GOL Petrolul! Moise face dubla, cu o nouă lovitură de cap, după o centrare din stânga a lui Vajushi.

Min. 5 - GOL Petrolul! Romario Moise înscrie cu capul din interorul careului, după ce mingea a lovit bara fiind trimisă din lovitură liberă. Moise a fost atent la respingere şi a marcat.

Min. 1 - A început meciul!


Petrolul a pornit în cursa de urmărire a locurilor care duc în play-off-ul de promovare în Liga 1 şi a început cu victorie anul 2021 în Liga 2. "Lupii galbeni" se deplesează în Gorj pentru meciul contra Pandurilor, echipă aflată pe locul 20 în clasamentul ligii secunde, în lupta pentru retrogradare. Petrolul e pe locul opt.

Petrolul a câştigat patru din ultimele cinci meciuri directe cu Pandurii Tg. Jiu, dintre care două de pe vremea când cele două echipe jucau în Liga 1.

Afla mai multe despre: petrolulpanduriiliga 2live video 

viewscnt
Articole similare