Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | PAOK Salonic - FC Basel 2-1. Victorie pentru Răzvan Lucescu în preliminariile UCL

VIDEO | PAOK Salonic - FC Basel 2-1. Victorie pentru Răzvan Lucescu în preliminariile UCL
Comentarii

PAOK Salonic, echipa pregătită de Razvan Lucescu a câştigat manşa tur a dublei cu FC Basel din preliminariile Uefa Champions League, scor 2-1. Cu toate că au dominat jocul, grecii au fost penalizaţi pe final de golul norocos marcat de elveţieni prin Ajeti. Canas si Prijovic au marcat pentru PAOK în minutele 32 şi 80.

Formaţia lui Lucescu a controlat partida şi şi-a creat nu mai puţin de 15 acţiuni de poartă. Oaspeţii au marcat însă golul de 2-1, la singurul şut pe spaţiul porţii lui Paschalakis.

Aşezată într-un 4-2-3-1 clasic, PAOK a câştigat lupta de la mijlocul terenului, acolo unde Mauricio şi Canas au fost mai prezenţi în joc decât Zuffi şi Serey Die, perechea de mijlocaşi centrali a elveţienilor.

3-4-3-ul la care a apelat tehnicianul oaspeţilor, Raphael Wicky a fost o armă cu două tăişuri pentru Basel, care a câştigat duelul din benzi şi a putut iniţia câteva contra atacuri periculoase, însă organizarea defensivă şi jocul de posesie au părut a fi lupte deja pierdute.

Cu toate acestea, golul norocos marcat pe final de Ajeti oferă o şansă de calificare importantă "roş-albaştrilor", care n-au reuşit în 90 de minute să ameninţe supremaţia gazdelor, dar care au plecat de pe Toumba cu un rezultat mai bun decât jocul.


PAOK Salonic a deschis scorul prin Canas în minutul 32, în urma unui şut superb de la peste 25 de metri de poarta oaspeţilor.  

În minutul 80, golgeterul grecilor, Prijovic a reluat din interiorul careului, printr-un procedeu superb, în urma centrării excelente a lui Limnios.

Oaspeţii au redus din handicap două minute mai târziu prin Ajeti, care a profitat de centrarea lui Stocker şi de lipsa de reacţie e defensivei lui Răzvan Lucescu, plasând mingea cu capul în poarta lui Paschalakis.

Au evoluat:

PAOK: Paschalakis - Matos, Varela, Crespo, Vieirinha - Canas, Mauricio - Limnios, Pelkas, Jaba - Prjivoci. Au mai intrat El Kaddouri, Shakhov şi Warda

Basel: Omlin - Balanta, Frei, Suchy - Riveros, Zuffi, Serey Die, Petretta - Stocker, Ajeti, Oberlin. Au mai intrat: Kalulu, Kaiser, Bua. 

Afla mai multe despre: paokrazvan lucescuucl 

viewscnt
Articole similare