Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Papură, supărat pe elevii săi după înfrângerea cu FCSB: "Greşeli de juniori". Iese Pigliacelli din poartă? Răspunsul lui Papură

VIDEO | Papură, supărat pe elevii săi după înfrângerea cu FCSB: "Greşeli de juniori". Iese Pigliacelli din poartă? Răspunsul lui Papură
Comentarii

U Craiova a avut o săptămână de coşmar. După eliminarea din Cupa României, de la Iaşi, oltenii au pierdut şi la Bucureşti, împotriva FCSB, scor 1-4. Corneliu Papură a fost extrem de supărat la flash interviul de la finalul meciului.

"Am făcut greşeli copilăreşti, de juniori. Asta ne-a costat. Prea uşor le-am dat mingea în situaţii în care i-am favorizat să înscrie. La 1-2 am avut şi neşansă. Iar apoi am greşit pe contraatac şi ne-au prins foarte uşor. Nu este normal ca la acest nivel să greşeşti atât de uşor. Lucrurile astea se taxează", a declarat Papură despre înfrângerea Craiovei. 

Unul dintre jucătorii care au greşit în meciul de duminică seară a fost Pigliacelli. În acest sezon, italianul a avut o perioadă, cu Victor Piţurcă antrenor, când şi-a pierdut locul de titular. Se va întâmpla din nou acest scenariu? Papură a răspuns: "Vom vedea ce va fi. Orice greşeală la portar. La primul gol putea să aleagă altă soluţie".

Craiova a avut ghinion şi prin faptul că Mihăilă a ieşit din primul "11" cu doar 10 minute înainte de meci, după cum a explicat chiar Papură: "Dacă ştiam de la început... Îmi făcusem cu totul alt plan. Mi s-a comunicat că poate, dar nu s-a putut. Cu 10 minute înainte de a începe jocul mi s-a spus că nu poate"

În final, antrenorul din Bănie a vorbit şi despre situaţia din Liga 1, unde în acest moment se vor juca meciuri fără spectatori: "Este un dezavantaj să joci fără spectatori. Noi avem şi mulţi. Asta este măsura normală, probabil. Am avut senzaţia unui meci amical".

Afla mai multe despre: papurau craiova 

viewscnt
Articole similare