Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Parma - Udinese 2-2 după ce gazdele au condus. Mihăilă, aproape de gol după ce a scos un penalty. Ce a făcut Dennis Man

VIDEO | Parma - Udinese 2-2 după ce gazdele au condus. Mihăilă, aproape de gol după ce a scos un penalty. Ce a făcut Dennis Man

Serie A

Comentarii

Parma a remizat cu Udinese, scor 2-2, după ce a condus cu 2-0 după prima repriză. În primele 45 de minute, Valentin Mihăilă a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti de pe teren, dar după pauză a jucat slab. Dennis Man a fost introdus în minutul 67.

VIDEO | Parma - Udinese 2-2 (Cornelius 3, Kucka 32 / Okaka 64, Nuytinck 80)

În urma acestui rezultat, Parma rămâne pe locul 19, cu 14 puncte, la şase puncte în spatele lui Torino, ultima echipă care are locul asigurat în Serie A. Udinese e pe locul 13, cu 25 de puncte. 

Echipele de start:

Parma: Sepe - Conti, Bani, Alves, Pezzella - Gagliolo,  Braugman, Kucka - Karamoh, Cornelius, Mihăilă


Udinese: Musso - Becao, Nuytinck, Samir - Larsen, De Paul, Walace, Arslan, Zeegelaar - Pereyra - Llorente

Min. 90+3 Finalul meciuluI! Dennis Man a jucat aproape jumătate de oră, dar nu a reuşit să ajungă la finalizare. În schimb, a avut câteva faze în care a încercat să intre în combinaţii, însă fără succes. 

Min. 80 GOOOL Udinese! Nuytinck egalează cu capul, după o lovitură liberă. 

Min. 79 Mihăilă a fost înlocuit, după mai multe minute în care a părut epuizat. 

Min. 71 Ocazie uriaşă pentru Mihăilă! Mingea a ajuns norocos la român, după o pasă a lui Man, dar fostul jucător al Craiovei a tras mult peste poartă. Totuşi, Mihăilă a acuzat o lovitură primită în careul lui Udinese. 

Min. 67 Parma are doi români pe teren acum. Dennis Man a fost introdus în joc în locul lui Karamoh. 

Min. 64 GOOOOL Udinese! Nemarcat, Okaka reia cu capul în poartă, iar oaspeţii reduc din diferenţă.

Min. 45+1 Parma a cerut penalty. 

Min. 45 Mihăilă a fost lansat spre poarta lui Udinese, dar a tras în portar dintr-un unghi dificil. 

Min. 36 Mihăilă vede cartonaşul galben. Românul a avut un conflict cu fundaşul Becao. 

Min. 32 GOOOOL Parma! Kucka a făcut 2-0 dintr-un penalty obţinut de Mihăilă. Românul a pătruns în careu şi a fost doborât de un adversar pe care l-ar fi driblat. 

Min. 3 GOOOL Parma! Mihăilă a ajuns în partea stângă, a lăsat mingea pentru Pezzella, care a centrat în careu, iar Cornelius a deschis scorul cu capul. 

Min. 1 A început partida!


Aflată într-o situaţie grea în clasament, Parma primeşte, pe teren propriu, vizita echipei Udinese. Echipa lui Man şi Mihăilă e penultima în clasamentul din Serie A înaintea meciului direct şi vine după patru înfrângeri la rând şi nicio victorie în ultimele cinci meciuri din campionat. Valentin Mihăilă, fotbalistul cumpărat de la Craiova, e anunţat titular în echipa de start a trupei lui D'Aversa.

De partea cealaltă, Udinese e pe locul 14 în clasament, cu 24 de puncte strânse în 22 de etape, iar echipa friulană vine după o înfrângere în ultimul meci, 0-3 cu AS Roma. Până la înfrângerea cu trupa din capitala Italei, Udinese avea două victorii şi două egaluri în ultimele patru partide din Serie A.

În ultimele cinci întâlniri directe, Parma a câştigat de trei ori contra lui Udinese, în timp ce echipa de pe Friuli s-a impus o dată, iar un meci s-a terminat egal.
 

Afla mai multe despre: parmaudineselive videoserie amihaila 

viewscnt
Articole similare