Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Partidă nebună pentru Pantilimon contra liderului din Championship: şase goluri, o eliminare şi răsturnări de situaţie

VIDEO | Partidă nebună pentru Pantilimon contra liderului din Championship: şase goluri, o eliminare şi răsturnări de situaţie

Stranieri

Comentarii

Portarul Costel Pantilimon a fost integralist în meciul pe care echipa sa, Nottingham Forest, l-a câştigat, marţi, cu scorul de 4-2, împotriva formaţiei Leeds, în etapa a 26-a din liga a doua engleză.

În prima repriză s-a înscris un singur gol, reuşită care i-a aparţinut lui Nottingham. Jack Colback a deschis scorul în minutul 5. Înainte de pauză, oaspeţii au rămas în inferioritate numerică, după ce Kalvin Philips a văzut direct cartonaşul roşu, în minutul 41.

În ciuda inferiorităţii numerice, Leeds a restabilit egalitatea, prin Clarke, în minutul 53, pentru ca ca Alioski să ducă scorul la 2-1 pentru oaspeţi, în minutul 64.

 

 

Avantajul lui Leeds a ţinut, însă, doar cinci minute. Colback a reuşit dubla în minutul 69, iar peste încă trei minute Murphy a făcut 3-2 pentru Nottingham. Scorul final a fost stabilit de Osborn, în minutul 77.

În urma acestui succes, Nottingham a acumulat 39 de puncte şi a urcat pe poziţia a şaptea, la patru puncte de zona play-off-ului de promovare în Premier League. Leeds rămâne lider, cu 51 de puncte, la două puncte avans de principala urmăritoare, Norwich.

Afla mai multe despre: pantilimonleedschampionship 

viewscnt
Articole similare