You are here:

VIDEO | Pas greşit făcut de Voluntari, pe teren propriu. Remiză albă în meciul cu Poli Iaşi

VIDEO | Pas greşit făcut de Voluntari, pe teren propriu. Remiză albă în meciul cu Poli Iaşi

Superliga

Comentarii

În primul al zilei din Liga 1, FC Voluntari a terminat la egalitate, 0-0, cu Poli Iaşi, într-un meci transmis de Telekom Sport 1.

FC Voluntari nu a reuşit să se desprindă de zona sensibilă a clasamentului şi rămâne prima echipă peste linie, cu 23 de puncte, doar cu două mai multe decât Dunărea Călăraşi, care ocupă în acest moment locul de baraj. Şi cei de la Poli Iaşi rămân în pericol, având 25 de puncte. 

Partida a fost una echilibrată, cu ocazii la ambele porţi, singurul motiv pentru care tabela a rămas intactă fiind paradele celor doi portari, Denis Rusu şi Cosmin Vâtcă, dar şi bara porţii, cum a fost cazul la şutul violent expediat de Gabriel Deac. 

Voluntari este la al patrulea meci fără victorie, ultima dată când elevii lui Cristiano Bergodi au luat trei puncte a fost la finalul lunii martie, atunci când au învins Concordia Chiajna într-un derby local. Nici Iaşiul nu stă mai bine, reuşind ultima victorie la începutul lui aprilie. 


VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi 0-0

ECHIPELE DE START

FC Voluntari: Mitrev - I. Gheorghe, Balaur, Russo, A. Vlad - Căpăţînă, Signorelli, Răuţă - Popadiuc, Tudorie, Gadze
Rezerve: Vâtcă - Hodorogea, Leaşă, Pîrcălabu, G. Deac, Bălan, C. Lazăr
Antrenor: Cristiano Berdogi

Poli Iaşi: D. Rusu - Gallego, Frăsinescu, Chelaru, Sin - Qaka, Cioinac, Nascimento - Platini, Willy Semedo, Enoh
Rezerve: Peralta - L. Rus, I. Cristea, Zaharia, Mihăescu, Sanoh, A. Burlacu
Antrenor: Flavius Stoican

Min. 83: Ocazie uriaşă Voluntari! Deac scapă spre poarta lui Rusu şi loveşte violent bara transversală. 

Min. 75: Ocazie Iaşi! Semedo îl întoarce pe tânărul Gheorghe şi trimite un voleu spre poartă, parat de Vâtcă. 

Min. 72: Ocazie Voluntari! Gadze a avut o lovitură cu capul din apropierea porţii, dar Rusu a avut o nouă paradă. 

A început actul doi al meciului. 

S-a terminat prima repriză. 

Min. 41: Dribling superb al lui Qaka, al cărui şut însă se duce pe lângă poarta apărată de Vâtcă.

Min. 15: Ocazie Voluntari! Tudorie loveşte excelent mingea cu capul, care este apărată in extremis de Denis Rusu, revenit ca titular în poarta celor de la Iaşi. 


FC Voluntari şi Poli Iaşi sunt vecine de clasament în play-out iar după meicul direct una dintre ele sau chiar ambele îşi vor face griji în plus pentru ultimele etape ale sezonului. Ilfovenii nu au mai câştigat de patru runde şi sunt acum la doar un punct de locul de baraj. În faţa moldovenilor, ilfovenii nu s-au impus niciodată pe teren propriu, deşi în deplasare au reuşit trei succese în faţa alb-albaştrilor. Echipa lui Bergodi poate trece peste adversara din această etapă în cazul unei victorii, aşa cum s-a întâmplat în turul din Copou, atunci când laidouni a reuşit dubla pentru o victorie cu 2-0 a vişiniilor. 

Ieşenii au doar două victorii în playout, dar ambele obţinute în deplasare, cu Hermannstadt şi Dunărea Călăraşi. În ultimele zile s-a tot vorbit despre o posibilă despărţire a lui Flavius Stoican de Poli. Se pare că antrenorul ar fi vrut să renunţe la post imediat după meciul de la Botoşani dar a fost întors din drum de şefii alb-albaştrilor. Dacă anul trecut pe vremea luptau în play-off şi decideau lupta la titlu, acum moldovenii tremură pentru salvarea de la matineu. Au doar trei puncte peste locul de baraj înainte să îşi înceapă parcursul în returul acestui play-out. 

Afla mai multe despre: fc voluntaripoli iaşi 

viewscnt
Articole similare