Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO. Pasă decisivă pentru Alexi Pitu la Bordeaux, în minutul 90+3 al meciului, la scor egal

VIDEO. Pasă decisivă pentru Alexi Pitu la Bordeaux, în minutul 90+3 al meciului, la scor egal
Comentarii

Bordeaux, echipa la care este legitimat Alexi Pitu (21 de ani), s-a impus, sâmbătă, în deplasare, în faţa celor de la Paris FC, scor 2-1, într-o partidă di etapa a 15-a din Ligue 2.

Fotbalistul român Alexi Pitu a fost rezervă în acest meci şi a intrat în minutul 70, în locul lui Livolant, la scorul de 1-1.

Alexi Pitu, decisiv pentru Bordeaux

La una dintre ultimele faze ale partidei, în minutul 90+3, Bordeaux a beneficiat de o lovitură de colţ, iar Alexi Pitu a executat-o perfect.

Mingea a ajuns exact la un coechipier, Yoann Barbet, iar acest a reluat perfect la colţul lung, cu capul, aducând, astfel, toate cele trei puncte pentru Bordeaux.

  • Bordeaux deschisese scorul prin Gaetan Weissbeck, în minutul 7, iar FC Paris restabilise egalitatea dintr-un penalty transformat de Illan Kebbal, în minutul 12.

 

În urma acestui rezultat, Bordeaux a urcat pe locul 13 în clasamentul din Ligue 1, cu 18 puncte. De partea cealaltă, FC Paris rămâne pe locul 14, cu 17 puncte.

Pentru Alexi Pitu, assist-ul din meciul cu Paris a fost al doilea pentru Bordeaux în actuala stagiune. Fotbalistul român mai are un gol marcat pentru francezi, în 12 partide de campionat bifate (10 din postura de rezervă).

  • 1.200.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexi Pitu, conform transfermarkt.de.

Alexi Pitu a fost transferat de Girondins Bordeaux de la Farul Constanţa, în ianuarie 2023, în schimbul a 2.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: alexi pituparisbordeaux 

viewscnt
Articole similare