Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pe cine a înjurat Alibec la meciul cu Plzen? Mihai Stoica are o altă variantă

VIDEO | Pe cine a înjurat Alibec la meciul cu Plzen? Mihai Stoica are o altă variantăgalerie foto

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a ţinut să aducă unele lămuriri după discuţiile din ultima perioadă. Managerul sportiv al FCSB-ului spune că nu Gigi Becali face echipa şi că Denis Alibec nu l-a înjurat pe Nicolae Dică.

Mihai Stoica a ţinut să ofere câteva explicaţii pe contul său de Facebook, în cele mai importante subiecte de la FCSB, din ultima perioadă: cine alege primul ”11”, pe cine a înjurat Alibec şi de ce a pierdut FCSB cu Plzen.

La primul punct, Mihai Stoica susţine că Gigi Becali nu se implică în alcătuirea primului ”11”, ci Nicolae Dică face echipa şi apoi i-o comunică patronului. Această discuţie este din nou în prim-plan după ce în echipa FCSB-ului pentru meciul cu Plzen au apărut mai multe surprize, precum Golofca sau Andrei Vlad: ”Gigi Becali ŞTIE echipa, nu FACE echipa, prin urmare chestia cu sclavia e o invenţie murdară”

La al doilea punct, Mihai Stoica spune că nu l-a ofertat până acum pe Edi Iordănescu, adversarul FCSB-ului din această etapă.

Managerul sportiv al FCSB-ului are o altă versiune şi pentru incidentul cu Alibec din timpul partidei cu Plzen. Atunci, camerele Telekom Sport l-au surprins pe Alibec în timp ce înjura înspre banca tehnică, după ce i s-a transmis că Bălaşa trebuie să execute acea lovitură liberă. La finalul meciului, Dică a recunoscut că el a fost cel care a strigat la Alibec să-l lase pe Bălaşa să execute. Însă Mihai Stoica spune că atacantul de 26 nu şi-a înjurat antrenorul...

În schimb, Nicolae Dică are dubii: ”Am avut o discuţie cu Alibec şi, dacă m-ar fi înjurat pe mine, nu sunt singurul antrenor care este înjurat de către un jucător. Dacă aşa a considerat el atunci, să injure pe nu ştiu cine, este problema lui”



În final, Stoica explică şi eşecul cu 2-0 de la Plzen, primul pentru FCSB în grupele Europa League. Oficialul FCSB-ului dă vina pe arbitraje.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbviktoria plzeneuropa league 

viewscnt
Articole similare