Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pele a împlinit 82 de ani. Cum arată acum fostul mare fotbalist, după operaţia de cancer la colon

VIDEO | Pele a împlinit 82 de ani. Cum arată acum fostul mare fotbalist, după operaţia de cancer la colon
Comentarii

Fostul mare jucător brazilian Edson Arantes do Nascimento ''Pelé'', legenda fotbalului mondial, s-a declarat ''bucuros'' să poată aniversa împlinirea vârstei de 82 de ani într-o bună stare de "sănătate", după ce s-a confruntat în ultima perioadă cu mai multe probleme, urmând un tratament pentru o tumoare la colon.

"Prieteni din Brazilia şi din lumea întreagă, sunt fericit, foarte fericit să fiu aici cu voi şi pentru că Dumnezeu mi-a dat sănătate pentru a vă putea mulţumi pentru tot ce am primit", a spus unicul câştigător a trei Cupe Mondiale (1958, 1962, 1970), într-o înregistrare video publicată pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Pelé (@pele)

"Optzeci şi doi de ani... Este un cadou de la Dumnezeu. Sper că vom continua mult timp împreună şi, dacă Dumnezeu vrea, alţi 82 de ani, ar fi bine", a adăugat fostul mare atacant.

"Regele", care nu a făcut nicio referire la boala sa în înregistrarea video, mai are probleme renale şi la şolduri, care i-au redus mobilitatea şi l-au obligat să folosească un scaun cu rotile.

Mai multe staruri ale fotbalului brazilian, între care Ronaldinho, Neymar, Ronaldo sau Rivaldo, au marcat aniversarea legendarului jucător.

Fostul fotbalist s-a operat în urmă cu aproximativ un an de o tumoare la colon, care i-a fost detectată cu ocazia unor examene medicale de rutină. Ulterior, el a început un ciclu de sesiuni de chimioterapie, fiind nevoit să meargă de câteva ori la spital, pentru a-i fi monitorizată îndeaproape evoluţia.

De atunci, starea de sănătate a lui Pele a fost înconjurată de un oarecare mister, întrucât anturajul său furnizează puţine informaţii, însă, conform buletinelor medicale din lunile precedente, starea fostului mare fotbalist se menţine "stabilă".

Afla mai multe despre: pele 

viewscnt
Articole similare