Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Istvan Kovacs! Mesajul transmis de antrenor după meci: ”Am reacţionat sub impulsul emoţiei”

VIDEO Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Istvan Kovacs! Mesajul transmis de antrenor după meci: ”Am reacţionat sub impulsul emoţiei”
Comentarii

Manchester City a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (2-1), echipa Real Madrid, în manşa I a semifinalelor Ligii Campionilor, probabil cel mai frumos joc din actuala ediţie a competiţiei. Returul va avea loc la 4 mai.

Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Istvan Kovacs! Mesajul transmis de antrenor după meci: ”Am reacţionat sub impulsul emoţiei”

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din România, cu Istvan Kovacs la centru. În prima repriză, jocul nu i-a pus niciun fel de probleme arbitrului român, care nu a avut ce fluiera, doar cinci faulturi, două ofsaiduri şi cinci cornere.

A doua repriză a fost mult mai intensă pentru brigada română. Kovacs s-a remarcat printr-un avantaj corect lăsat la golul al patrulea al gazdelor. Apoi, în minutul 80, Laporte a atins mingea cu mâna deasupra umărului, la un duel pentru balon cu Benzema, după o centrare. Kovacs a dictat fără ezitare penalti, transformat de Benzema.

Istvan Kovacs a fost, de asemenea, protagonistul unui moment tensionat în partida pe care Manchester City a jucat-o contra celor de la Real Madrid, în semifinalele Champions League, ediţia 2021-2022.

Cei doi au discutat la marginea terenului, nu înainte ca Istvan Kovacs să-i acorde tehnicianului lui Manchester City cartonaşul galben pentru reacţia plină de nervi pe care a avut-o. Pep după meci şi-a făcut ”mea culpa” şi i-a cerut scuze arbitrului român. 

„Mi-am prezentat scuzele aribitrului, a fost doar emoţia partidei. Pentru mine, a fost out în favoarea lui City, dar el a decis altfel. Am reacţionat sub impulsul emoţiei şi mi-am prezentat scuzele”, a declarat Pep Guardiola la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: istvan kovacspep guardiola 

viewscnt
Articole similare