You are here:

VIDEO | Pep Guardiola, un car de nervi după ce a fost egalat de Arsenal Cum l-au surprins camerele pe managerul lui Manchester City

VIDEO | Pep Guardiola, un car de nervi după ce a fost egalat de Arsenal Cum l-au surprins camerele pe managerul lui Manchester City

Premier League

Comentarii

Derby-ul dintre Manchester City şi Arsenal, din etapa a cincea din Premier League, a avut o primă repriză memorabilă, la finalul căreia echipa antrenată de Mikel Arteta a intrat în avantaj la cabine.

Manchester City a deschis scorul prin omul de gol, Erling Braut Haaland, dar reuşita novegianului nu l-a liniştit pe Pep Guardiola.

Dupa şutul de senzaţie al lui Calafiori, noul transfer al ”tunarilor”, care a costat peste 50 de milioane de euro, Pep Guardiola a lovit cu piciorul scaunul din spatele lui, fiind foarte nevos in legatura cu pozitionarea blocului defensiv al echipei lui.

Nu este pentru prima dată când antrenorul ”cetăţenilor” îşi iese din fire. În urmă cu două sezoane, în timpul meciului Leeds United - Manchester City, Guardiola a lovit cu piciorul o sticlă cu apă, care l-a nimerit pe un antrenor din staff-ul echipei adverse, aflat în zona băncii de rezerve. 

Arsenal a mai lovit o dată în prelungirile primei reprize, după reuşita lui Gabriel, însă ”tunarii” au rămas în 10 oameni la una dintre ultimele faze ale primului act, după eliminarea lui Trossard.

  • VIDEO | Ieşirea nervoasă a lui Pep Guardiola din Manchester City -  Arsenal

Afla mai multe despre: premier leaguearsenalcityguardiola 

viewscnt
Articole similare