Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrescu a "radiografiat" victoria cu FC Botoşani şi a făcut un anunţ despre viitorul lui Arlauskis şi Ţucudean! Ce a spus despre Deac şi derby-ul cu U Craiova

VIDEO | Petrescu a "radiografiat" victoria cu FC Botoşani şi a făcut un anunţ despre viitorul lui Arlauskis şi Ţucudean! Ce a spus despre Deac şi derby-ul cu U Craiova

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (52 de ani) a comentat, la flash-interviul de după meciul FC Botoşani - CFR Cluj 0-2, victoria obţinută de echipa sa. "Bursusul" s-a declarat bucuros de prima sa victorie la Botoşani şi a vorbit despre situaţiile lui Giedrius Arlaukis şi George Ţucudean, dar şi despre derby-ul de etapa viitor, cu U Craiova.

Petrescu l-a lăudat pe Otto Hindrich, portarul de 17 ani debutat în Liga 1 la partida cu FC Botoşani. Antrenorul a vorbit şi despre borna atinsă de Deac, de 50 de goluri în Liga 1.

"E prima mea victorie şi chiar când trebuia. Aveam mare nevoie de 3 puncte mai ales că Craiova a câştigat ieri în minutul 92. Ştiam că va fi foarte greu şi mă bucur pentru victorie şi pentru atitudinea băieţilor, a fost o reacţie pozitivă după meciul cu FCSB unde n-am jucat foarte bine şi azi am meritat victoria.  

(n.r. - despre Deac)La cât mai multe, la cât e de profesionist, merită orice pentru că e cel profesionist fotbalist cu care am lucrat împreună cu Culio.  

(n.r - despre debutul lui Hindrich) N-am dormit prea bine după meciul cu FCSB, ştiam că Arlauskis va fi indisponsibil, trebuia să iau o decizie, ori să merg pe experienţa lui Greg, ori să risc, să bag un copil şi să bag în echipa de start mai mulţi jucători care nu sunt under.  Dar şi Itu a jucat bine, iar Otto când a trebuit să apere, a scos o minge incredibilă la 2-0 pentru că dacă facea 2-1 la pauză era alt meci în  repriza a doua",
a spus Dan Petrescu, la Telekom Sport.

Apoi, Petrescu i-a lăudat pe adversari, a discutat despre situaţia contractuală a lui Arlaukis şi a lui Ţucudean şi a încheiat prin a discuta despre derby-ul cu U Craiova de etapa viitor, din Gruia: "(n.r. - despre Arla şi Ţucudean)Sperăm ca toţi jucătorii cel puţin o lună, până se termină campionatul să rămână aici, iar după se va decide ce se va întâmpla în continuare.  

(n.r. - despre adversari) Botoşani a jucat foarte bine, a atacat, a încercat, terenul a fost greu, dar aveam ghinion aici, azi nu am avut ghinion şi am avut şi un arbitraj foarte bun care nu e prea bun aici la Botoşani.  

(n.r. - despre Craiova) Avem o perioadă de două zile să ne odihnim pentru că echipa a muncit foarte mult în ultimul timp, după care trebuie să pregătim foarte atent meciul.  Cei de la Craiova joacă marţi cu echipa Botoşaniului obosită, care va avea drum lung până la Craiova, posibil să ia 3 puncte şi atunci vor veni la noi să joace şansa să câştige. Campionatul se joacă, nu s-a terminat, se va juca până în ultima etapă"
, a mai spus Dan Petrescu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescureactieliga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare