Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrescu şi Balaj, show după calificare: "Nu merg la nuntă, mă apuc de studiat adversari" / "Eu aş fi fost alături de el!"

VIDEO | Petrescu şi Balaj, show după calificare: "Nu merg la nuntă, mă apuc de studiat adversari" / "Eu aş fi fost alături de el!"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu şi Cristi Balaj, antrenorul şi preşedintele CFR Cluj, au oferit, de la distanţă, un moment genial după calificarea echipei din Gruia în 16-imile din Conference League. "Bursucul" l-a anunţat, în faţa presei, pe Cristi Balaj că nu va participa la nunta fostului arbitru.

Calificarea CFR-ului din grupa de Conference League în fazele eliminatorii a adus bucurie la Cluj. Dan Petrescu, antrenorul echipei, le-a dedicat victoria şi calificarea mamei sale, prietenului său decedat - Pisică -, dar şi lui Cristi Balaj. "Bursucul" l-a anunţat pe preşedintele din Gruia că nu va merge la nunta sa, veste care nu i-a picat bine lui Balaj.

VIDEO | Petrescu şi Balaj, show după calificare: "Nu merg la nuntă, mă apuc de studiat adversari" / "Eu aş fi fost alături de el!"

La conferinţa de presă după victoria, 1-0 cu Ballkani, care a asigurat calificarea CFR Cluj în 16-imile de finală din Conference League, Dan Petrescu a fost pus pe şotii. După ce le-a dedicat succesul mamei sale şi prietenului decedat - Pisică -, "Bursucul" i-a dat o veste proastă lui Cristi Balaj.

Una care nu i-a picat deloc bine preşedintelui din Gruia: "Vreau să dedic această victorie mamei mele, e ziua ei astăzi. E cea mai fericită femeie din lume la ora asta. N-are rost să mai spun vârsta, cât are. Peste 80. De ziua ei, mă gândeam că n-am cum să am aşa ghinion, când am văzut două penalty-uri ratate. M-am gândit şi la prietenul meu, Pisică, şi-ar fi dorit să fie aici.

Nu în ultimul rând, m-am gândit şi al Cristi Balaj, preşedintele nostru. I-am făcut o nuntă fericită 100%, cred că e cel mai fericit. Are o singură problemă, eu nu merg la nuntă. Atât îi zic, să ştie. Nu merg eu, mă apuc de studiat adversari, ăsta sunt eu", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Când a primit vestea din partea reporterilor, Cristi Blaj a reacţionat, la rândul său, savuros: "Aici e o problemă. Ştiu că este cu sufletul alături de mine. Dacă el ar fi avut un eveniment important, eu aş fi fost acolo. (n.r. - Are meciuri de vizionat) Aşa este", a spus Balaj.

CFR Cluj s-a calificat în 16-imile din Conference League!

CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Ballkani, în ultima etapă a grupei G a Conference League, şi a încheiat grupa pe locul doi, care îi aduce calificarea în play-off-ul pentru optimile competiţiei. În cealaltă partidă din grupă, Slavia Praga şi Sivasspor au remizat, scor 1-1. Sivasspor a acces în optimile de finală, terminând grupa pe primul loc.

Boateng a înscris în minutul 17, cu un şut din careu.

În minutul 32, Malele a fost faultat în careu şi CFR a primit penalti. Ciprian Deac a executat, portarul Frasheri a apărat şutul românului, dar arbitrul german a decis ca lovitura de la 11 metri să fie repetată pentru că jucătorii de la Ballkani au intrat în careu în timpul executării penaltiului. Tot Deac a fost jucătorul care a încercat să transforme, a schimbat colţul, dar portarul Frasheri a parat din nou.

În celălalt meci al grupei G, Slavia Praga – Sivasspor 1-1 (Goutas 65 autogol / Gradel 28 penalti).

În clasamentul grupei G, Sivasspor a încheiat pe primul loc, cu 11 puncte, urmată de CFR Cluj, cu 10 puncte, Slavia Praga (8 puncte) şi Ballkani (4 puncte)

CFR CLUJ: Scuffet - Manea, Yuri, A. Burcă, Braun - C. Deac (Petrila 66), Boateng, Muhar, Roger (Cvek 88) - Yeboah, Malele (Janga 81). ANTRENOR: Dan Petrescu

BALLKANI: Frasheri - Thaqi, Dellova, Jashanica, Potoku (Kapra 72) – Zyba (Lucas 64), Emerllahu, Kuc(Tush 88) – Berisha (Bekteshi 64), Rrahmani, Jorenica. ANTRENOR: Ilir Daja

Cartonaşe galbene: Deac 42, Muhar 61 / Emerllahu 32, Jashanica 34, Bekteshi 85

Arbitri: Daniel Schlager – Christian Dietz, Sven Waschitzki – Tobias Reichel (toţi din Germania).

Afla mai multe despre: dan petrescucristi balajvideonuntacalificareconference league 

viewscnt
Articole similare