Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Pintilieee, pleacă autocarul!!!” Mijlocaşul FCSB-ului l-a pus imediat la punct :)

VIDEO | ”Pintilieee, pleacă autocarul!!!” Mijlocaşul FCSB-ului l-a pus imediat la punct :)

Superliga

Comentarii

FCSB-ul a avut suporteri şi la amicalul cu Jiangsu, câştigat de jucătorii lui Nicolae Dică. La final, jucătorii au făcut poze şi le-au dat autografe fanilor veniţi la meci. Pintilii a oferit una dintre cele mai amuzante faze, după ce un fan l-a avertizat că pleacă autocarul.

La fiecare amical susţinut în cantonamente, FCSB-ul este încurajată de suporteri români, cei mai mulţi dintre ei locuind în zonă. Vicecampiona România a avut parte de multă susţinere şi la amicalele din Spania, ţară unde trăieşte o importantă comunitate de români. Meciul cu Jiangsu n-a făcut excepţie.

La final, suporterii au dorit să plece acasă cu o amintire, astfel că jucătorii FCSB-ului au fost solicitaţi pentru poze şi autografe. Printre cei mai căutaţi a fost Pintilii, care s-a aflat şi în centrul unei scene amuzante. Un suporter l-a avertizat în timp ce jucătorul dădea interviuri: ”Pleacă autocarul, Pintilieee!”, aluzie la felul în care Anghel Iordănescu îi pocea numele. Mijlocaşul l-a corectat imediat: ”Pintilie nu e, eu sunt Pintilii cu doi ”i””.

FCSB a câştigat cu 3-1 amicalul cu Jiangsu, echipă antrenată de Fabio Capello. Toate golurile vicecampioanei au fost marcate de Budescu.


 

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbjiangsu 

viewscnt
Articole similare