Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pintilii l-a certat pe Budescu după ce a greşit mai multe pase. Replica atacantului: ”Am luat bani de la ei, lasă-i să dea un gol, să nu se supere!” :)

VIDEO | Pintilii l-a certat pe Budescu după ce a greşit mai multe pase. Replica atacantului: ”Am luat bani de la ei, lasă-i să dea un gol, să nu se supere!” :)

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii spune că Budescu este într-o formă fenomenală, ceea ce ar putea reprezenta un atu puternic în ultima parte a sezonului Ligii 1. Budescu a reuşit un hat-trick în FCSB - Jiangsu 3-1. Pintilii a fost şi el în formă, atât în teren, cât şi la interviuri.

FCSB a jucat încă un amical în cantonamentul din Spania. De această dată, adversari le-au fost cei de la Jiangsu, echipă antrenată de Fabio Capello şi care a reuşit să-i transfere pe Ramires (fost la Chelsea) şi Alex Teixeira (fost la Şahtior). Jucătorii lui Nicolae Dică s-au impus însă cu 3-1, datorită hat-trick-ului lui Budescu. În formă a fost şi Pintilii, mai ales la interviuri.

Mijlocaşul de 33 de ani a povestit un dialog amuzant pe care l-a avut cu Budescu în teren, după ce i-a retras atenţia că greşeşte prea multe pase. Replica atacantului? ”Lasă-i, mă, să dea un gol, că le-am luat banii”. Aluzie la perioada pe care a petrecut-o Dalian Yifang, unde a jucat foarte puţin, dar a primit peste un milionde euro.

Te temi că-l vor lua chinezii iar pe Budescu?
Doamne ajută. Să mai ia 3-4 milioane Budescu şi să ne cheme la el. Vorbeam cu el în teren şi ziceam de pasele greşite. El a zis ”lasă, mă, măcar am luat banii de la ei. Le dau pase să dea şi ei un gol, să nu se supere [...] La ora actuală, Budescu e un jucător care dă încredere echipei. Asta nu înseamnă că Steaua stă într-un singur jucător. Poate să fie înlocuit şi Budescu de oricine. A venit Cristi Tănase, e Coman, e Man, nici nu ştiu câţi sunt pe acolo. Teixeira, Alibec, sunt foarte mulţi. Steaua nu stă în niciun jucător, părerea mea, dar Budescu se află într-o formă foarte bună. Sperăm să o ţină tot aşa.

Cum a fost întâlnirea cu Capello?
Păi, eu nu m-am întâlnit cu el (n.r. râde) O echipă bună, jucători ca Ramires, Teixeira, jucători valoroşi, de milioane, zeci de milioane de euro. Dar pe apărare sunt cam de ai lor, comisari (n.r. jucători care comit erori). Dar, na, fiecare e meci de pregătire. Cum au greşit ei, am greşit şi noi.

Ce se întâmplă cu Alibec? Este accidentat?
Nu ştiu. A simţit ceva la antrenament şi n-a vrut să rişte. N-avea rost. Pentru ce? Mai e o săptămână până la campionat, sperăm să-şi revină şi să fie OK.

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbliga 1jiangsu 

viewscnt
Articole similare