Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Piţurcă, la momentul adevărului după înfrângerea cu FCSB: "Nu am imprimat un stil de joc adecvat echipei!" Antrenorul oltenilor a anunţat schimbări în Bănie

VIDEO | Piţurcă, la momentul adevărului după înfrângerea cu FCSB: "Nu am imprimat un stil de joc adecvat echipei!" Antrenorul oltenilor a anunţat schimbări în Bănie
Comentarii

Victor Piţurcă (63 de ani) a tras concluzii dure după FCSB - U Craiova 2-0, înfrângerea care a făcut ca oltenii să pice pe locul patru în clasament. Antrenorul trupei din Bănie a recunoscut că n-a imprimat stilul care se potriveşte cel mai bine echipei, cel de contraatac. Cel poreclit "Satana" spune că sunt foarte multe cinci înfrângeri de când i-a preluat pe olteni.

Greşelile au costat-o scump pe Craiova, spune Piţurcă. Antrenorul pregăteşte schimbări importante în Bănie, în iarnă, şi a anunţat că va avea o discuţie cu patronul Mihai Rotaru. "Din păcate, au fost greşeli, cum s-a mai întâmplat la meciurile trecute. Meciurile aşa se câştigă, pe greşelile adversarului. Cam 75% din greşelile adversarului, cealaltă echipă câştigă jocul. Aşa s-a întâmplat şi astăzi şi ştim că s-a mai întâmplat acest lucru, deci nu e noutate.

( n.r. - Bilanţul pe banca Craiovei. 5 înfrângeri de când aţi venit nu sunt cam multe?) Nu multe, foarte multe înfrângeri. Se pare că nu am imprimat un stil de joc adecvat echipei. Probabil nu suntem pregătiţi ca să ne dominăm adversarii. Procedam mai bine dacă ne apăram, dacă jucam pe contraatac... Asta e. Acum nici nu e un regret din partea mea, că indiferent cum ar fi fost, tot aşa aş fi abordat jocurile. Cert este că am pierdut foarte multe puncte pentru că nu am reuşit să marcăm goluri. Chiar dacă au fost şi au existat multe greşeli, şi au existat la aproape fiecare joc, cred totuşi că sistemul ofensiv nu şi-a făcut datoria. Pentru că noi, dacă marcam goluri, câştigam punctele puse în joc.

(n.r. - Vor fi multe lucruri pe care le veţi schimba în această iarnă?) Da, vom vedea. Voi avea o discuţie cu patronul echipei, vom vedea ce măsuri putem lua, dacă putem lua, şi o să hotărâm. (n.r. - Mergeţi în continuare în aceeaşi direcţie?) Ar fi culmea să fim în direcţii opuse. Nu. Au fost speculaţii, am văzut, dar nu s-a întâmplat absolut nimic. Dacă e să luăm o decizie, o luăm împreună. Aşa e normal"
, a spus Victor Piţurcă, la Telekom Sport, după meci.

Craiova a pierdut cu FCSB, 0-2 pe Arena Naţională, după ce Man şi Coman au înscris pentru vicecampioana României. În urma acestei înfrângeri, FCSB a urcat pe locul trei în clasament, cu 39 de puncte, în timp ce oltenii au căzut pe poziţia a 4-a, cu 37 de puncte.

Afla mai multe despre: piturcau craiovaliga 1reactiefcsb 

viewscnt
Articole similare