You are here:

VIDEO | "Planurle CFR-ului erau să mă vândă afară!". Daniel Bîrligea, încântat că a semnat cu FCSB: "Cred că aici pot să fac mult mai bine"

VIDEO | "Planurle CFR-ului erau să mă vândă afară!". Daniel Bîrligea, încântat că a semnat cu FCSB: "Cred că aici pot să fac mult mai bine"

FCSB

Comentarii

Daniel Bîrligea este foarte mândru de transferul la FCSB! Vrea să-şi arate calităţile şi în campionat, dar mai ales în Europa.

FCSB joacă primul meci în Europa League pe 26 septembrie, cu RFS, de la ora 22:00.

Bîrligea nu a stat pe gânduri când a fost sunat de Becali să vină la FCSB. Era în vacanţă şi nu credea că CFR îl va lăsa să plece la o rivală din Superliga.

”Planurile CFR-ului erau să mă vândă afară, în Europa, doar că nu s-au găsit acordurile”, a declarat atacantul.

Sezonul trecut, Bîrligea a marcat 14 goluri în campionat pentru CFR. Speră să se autodepăşească în tricoul roş-albastru.

”Eu am încredere în mine, ştiu ceea ce pot şi cred că aici pot să fac mult mai bine decât ceea ce am făcut la CFR pentru că e o echipă munceşte foarte mult pe faza ofensivă şi cred că mă poate ajuta mult mai mult să mă dezvolt, să am am mai multe ocazii să creez mai mult", a mai declarat Bîrligea.

Bîrligea nu poate debuta într-un meci oficial la FCSB în această săptămână. Campioana joacă la Cluj, cu CFR, iar atacantul are o clauză care nu-l lăsă să evolueze împotriva fostei sale echipe.

"În primul rând au fost mai decişi, m-au sunat mai repede, au fost foarte rapizi, mi-au spus ”Te vrem”  şi nu s-au lungit, au fost direcţi, scurt şi la obiect. Am venit aici pentru suporteri, pentru climat, pentru că tot clubul e foarte important şi organizat şi, cu siguranţă, şi pt Europa", a conchis Daniel Bîrligea.

Afla mai multe despre: daniel birligeafcsbtransfervideo 

viewscnt
Articole similare