Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Poate nu am fost prea clar când am preluat echipa". Rednic, "mână de fier" înainte de derby-ul codaşelor, cu Voluntari. "Am vrut să îi bag în cantonament de ieri"

VIDEO | "Poate nu am fost prea clar când am preluat echipa". Rednic, "mână de fier" înainte de derby-ul codaşelor, cu Voluntari. "Am vrut să îi bag în cantonament de ieri"
Comentarii

În mod cert, dacă situaţia nu era critică până, după eliminarea din Cupa României cu Csikszereda a devenit. Dinamo a căzut pe loc retrogradabil în urma victoriei lui Hermannstadt şi luni va avea meci cu ultima clasată, FC Voluntari. Înainte de derby-ul codaşelor, Mircea Rednic a analizat viitoare adversară.

"O echipă care în ultimele două etape au arătat o creştere, o echipă care are o posesie bună, o echipă, ca şi noi, cu foame de puncte. Eu o situaţie delicată şi pentru ei şi pentru noi", a spus Rednic despre adversarii de luni, din Liga 1. 

La conferinţa de presă, tehnicianul lui Dinamo a spus că, în afară de un jucător, are toţi jucătorii la dispoziţie: "În afară de Mircea Axente accidentat, restul sunt toţi prezenţi, nu avem suspedanţi, toată echipa e prezentă. Mă gândesc că după discuţia de ieri au înţeles nişte lucruri. Poate nu am fost prea clar când am preluat echipa. E un joc, dar care se joacă pe bani, în care ai responsabilităţi. E un joc colectiv, nu tenis. Vom intra în cantonament la ora două şi vom pregăti meciul de mâine". 

Rednic are şi alte motive de nemulţumire în afară de propria echipă, mai exact antrenorul lui Dinamo este deranjat de întrebările primite de Vasile Miriuţă, în urma meciului în care a trimis-o pe Dinamo pe locul 13. "Mă ia cu leşin când văd titlurile care apar şi întrebările care sunt puse. Ce treabă are Vasile, săracul? Credeţi că se interesează de Dinamo? E dinamovist, dar nu se interesează de Dinamo". Rednic a mai menţionat că a vrut să îi bage în cantonament pe jucători încă de sâmbătă, pentru a nu fi expuşi la ceea ce apare în mass-media. 

Meciul FC Voluntari - Dinamo este în direct, luni, de la ora 21:00, pe Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamofc voluntarivasile miriutaliga 1conferinta de presa 

viewscnt
Articole similare