You are here:

VIDEO | Poli Iaşi - ”U” Cluj 1-0. Surpriză uriaşă produsă în Copou. Emil Săndoi a mai răpus o echipă de top a campionatului

VIDEO | Poli Iaşi - ”U” Cluj 1-0. Surpriză uriaşă produsă în Copou. Emil Săndoi a mai răpus o echipă de top a campionatului

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi s-a impus cu scorul de 1-0 în faţa celor de la U Cluj, într-o partidă a etapei a 11-a din Superliga.

VIDEO | Poli Iaşi - ”U” Cluj 1-0 (Soares 50')

Echipele de start:

  • Poli Iaşi: J. Fernandez – Todoroski, Samayoa, Soares, Ispas – V. Gheorghe, Bordeianu, Gouet, Ştefanovici – A. Roman – Kamberi
  • Rezerve: Ailenei, Atanaskoski, F. Ilie, Itu, Marchioni, Miskovic, Da Silva, Teixeira, Tailson, Harrison, D. Popa
  • Antrenor: Emil Săndoi
  • U Cluj: Gertmonas – Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu – Simion, Bic – Silaghi, Nistor, Berto – Thiam
  • Rezerve: Gorcea, Oancea, Van der Werff, Mitrea, Lasure, Ov. Popescu, Codrea, Raţă, Blănuţă, Oaidă, Tchassem, Miranyan
  • Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Min 90+4: Final de partidă!

Min 86: Blănuţă deviază pe spate la centrarea venită din piciorul lui Raţă, dar mingea trece pe lângă poarta lui Fernandez.

Min 66: Bic trimite un şut puternic spre poarta lui Gertmonas, care nimereşte bara transversală.

Min 50: GOOOOOOOL Poli Iaşi! Soares deschide scorul în Copou! Fundaşul portughez ajunge la mingea trimisă din corner şi o trimite în poartă, cu capul.

Min 46: A început repriza secundă!

Min 45: Pauză în Copou.

Min 8: Thiam trimite spre poarta lui Fernandez, dar portarul spaniol reuşeşte să prindă şutul venit din lovitură liberă.

Min 1: A început meciul!


U Cluj, liderul Superligii, este în mare formă şi pare că anul acesta e de neoprit. Formaţia lui Ioan Ovidiu Sabău nu a pierdut în acest sezon, deşi a întâlnit toate echipele cu prentenţii la titlu FCSB, Rapid Bucureşti, CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Poli Iaşi şi Universitatea Cluj s-au întâlnit în Superliga de şapte ori, cu moldovenii câştigând cinci dintre meciuri, în timp ce ardelenii au obţinut două victorii.

Prima confruntare din campionat a avut loc pe 2 noiembrie 2012, când Poli Iaşi a învins cu un impresionant 4-0, acesta fiind şi cel mai mare scor înregistrat în istoria întâlnirilor directe.

Cea mai recentă partidă s-a desfăşurat pe 24 aprilie 2024, când Universitatea Cluj a câştigat cu 1-0, graţie unui gol marcat de Daniel Popa.

De asemenea, antrenorii Emil Săndoi, care a condus 200 de meciuri în campionat, şi Ioan Ovidiu Sabău, cu 287 de meciuri la activ, se vor confruntă pentru prima dată în această calitate.

Duelul dintre cele două echipe promite a fi unul interesant, având în vedere rivalitatea ”studenţească” dintre ele.

 

Afla mai multe despre: superligau clujpoli iaşisabăusăndoitony da silva 

viewscnt
Articole similare