Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pregătiri intense pentru România - Muntenegru. Gazonul de pe ”Ilie Oană” a fost înlocuit parţial

VIDEO | Pregătiri intense pentru România - Muntenegru. Gazonul de pe ”Ilie Oană” a fost înlocuit parţialgalerie foto
Comentarii

Suprafaţa de joc de pe ”Ilie Oană” a fost refăcută parţial la cererea FRF. Aici urmează să se joace partida dintre România şi Muntenegru, în prima etapă din Liga Naţiunilor. Partida se va juca fără spectatori.

Meciul dintre România şi Muntenegru, programat pe 7 septembrie, de la 21:45, va fi organizat pe stadionul ”Ilie Oană”, în condiţiile în care partida se joacă fără spectatori. Însă gazonul de aici este în cele mai bune condiţii. Federaţia Română de Fotbal a ajuns astfel la o înţelegere cu Primăria Ploieşti şi CSM Ploieşti ca măcar o parte din gazon să fie înlocuită.

Lucările au început deja şi iarba a fost înlocuită în zonele cele mai afectate. Pentru a proteja gazonul, meciul dintre Petrolul şi Chindia, care ar fi trebuit să se dispute în etapa următoare, a fost amânat pentru 12 septembrie.

”Noi am reuşit într-un timp atât de scurt să redăm viaţa gazonului şi sper ca oamenii care întreţin, cei care lucrează la stadionul ”Ilie Oană”, să înţeleagă că acest gazon trebuie întreţinut ca şi cum ar fi casa dumnealor. S-a înlocuit o suprafaţă de 730 de metri pătraţi de rulou în zona care a fost cea mai afectată, pentru că ne-am dat seama că nu e timpul necesar ca această suprafaţă să îşi revină în totalitate, 100% [...] De aici înainte vom face o mentenanţă la stadion de câte ori este nevoie. Încercăm să dăm o culoare stadionului pentru că ştiţi cum se spune, ”înăuntrul e leopardul”, a declarat pentru Telekom Sport Lucian Rădulescu, administratoul stadionului.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: romaniamuntenegrufrfgazonilie oana 

viewscnt
Articole similare