Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima apariţie publică a lui Alex Ferguson după ce a fost operat pe creier. Ce mesaj a transmis

VIDEO | Prima apariţie publică a lui Alex Ferguson după ce a fost operat pe creier. Ce mesaj a transmis

Manchester United

Comentarii

Sir Alex Ferguson a avut prima apariţie publică după ce a suferit o intervenţie chirurgicală pe 5 mai, în urma unei hemoragii pe creier. Legendarul antrenor de fotbal a promis că va merge la meciurile lui Manchester United, în următorul sezon.

Pe 5 mai, fostul manager al lui Manchester United a trecut printr-un moment extrem de dificil. Ferguson a suferit o hemoragie pe creier, a intrat în comă şi a fost supus imediat unei intervenţii chirurgicale. Recuperarea a decurs însă excelent, în ciuda faptului că are 76 de ani.

Acum, Sir Alex Ferguson a ţinut să transmită primul să mesaj de la acel moment delicat: ”Salut! Doar un scurt mesaj, prin care să mulţumesc în primul rând staff-ului medical al spitalului. Fără aceşti oameni care au avut grijă de mine într-un mod excepţional nu aş mai fi fost aici astăzi. Deci vă mulţumesc mult şi din partea familiei mele. M-am simţit plin de umilinţă când am văzut toate mesajele din întreaga lume în care îmi urau tot ce e mai bun şi gândurile bune cu care am rezonat puternic.

În ultimul rând, voi fi alături de echipă pe parcursul sezonului. Până atunci le urez tot ce e mai bun lui Jose (n.r. Mourinho) şi jucătorilor. Vă mulţumesc foarte mult”.

Afla mai multe despre: premier leaguemanchester unitedsir alex ferguson 

viewscnt
Articole similare