Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima înfrângere acasă în 2018! Sparta Praga - Teplice 0-1. Vezi ce a făcut Stanciu în acest meci

Comentarii

Sparta Praga a ratat şansa să se întoarcă pe podiumul campionatului din Cehia după ce a fost învinsă de Teplice chiar pe teren propriu, 0-1, într-o partidă din runda a 18-a.

Sparta Praga este în criză. A ajuns la trei meciuri fără victorie după eşecul în faţa celor de la Teplice. A fost de altfel şi prima înfrângere pe teren propriu în acest an pentru echipa românilor Stanciu, Chipciu, Vătăjelu şi Niţă. Doar primii doi au jucat pentru echipa antrenată de Scasny, ceilalţi nu au fost nici măcar rezerve. Stanciu a fost cel mai activ om al Spartei, dar nu a reuşit să evite înfrângerea echipei sale. 

 


FINAL | Sparta Praga - Teplice 0-1 (Moulis '82)

Min 82 GOOOOL Teplice: Oaspeţii dau lovitura şi înscriu golul unei victorii neaşteptate, 0-1 

Echipele de start: 

  • Sparta: Heca – Wiesner, Radakovic, Stetina, Costa – Chipciu, Sacek, Stanciu, Plavsic – Pulkrab, Tetteh
  • Teplice: Grigar - Vondrasek, Jerabek, Kral, Krob - Ljevakovic, Kucera - Hora, Trubac, Hycka - Jindracek

Sunt mari probleme pentru echipa cu cei mai mulţi români din Cehia. Sparta Praga s-a îndepărtat tot mai mult de primul loc, 15 puncte este diferenţa dintre ei şi liderul Slavia, iar în acest moment şansele la titlul de campioană sunt compromise. 

În ultima etapă, echipa la care evoluează Florin Niţă, Bogdan Vătăjelu, Alexandru Chipciu şi Nicolae Stanciu a pierdut, 1-2, cu Slovacko şi ocupă în acest moment locul 5, cu 31 de puncte. În cazul unei victorii, Sparta ajunge până pe ultima poziţie a podiumului. 

Teplice, în schimb, este pe locul 9, cu 19 puncte, dar vine după o victorie împotriva lui Slovan Liberec. Toţi cei patru internaţionali români sunt apţi din punct de vedere fizic. 

Afla mai multe despre: sparta pragastanciuchipciuvatajelunitacehia 

viewscnt
Articole similare