Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima întâlnire dintre Klopp şi Keita, jucătorul adus de Liverpool pe 60 de milioane de euro! Cum l-a primit antrenorul

VIDEO | Prima întâlnire dintre Klopp şi Keita, jucătorul adus de Liverpool pe 60 de milioane de euro!  Cum l-a primit antrenorul

Liverpool

Comentarii

Naby Keita, noul transfer al lui Liverpool, şi-a întâlnit astăzi o parte dintre colegi la primul antrenament al cormoranilor. În vârstă de 23 de ani, mijlocaşul a fost transferat de la RB Leipzig pentru 60 de milioane de euro şi a semnat un contract pe cinci ani, valabil până în 2023.

În cele două sezoane petrecute la fosta sa echipă, Keita a dat 17 goluri în 71 de meciuri. El are în palmares şi două titluri şi două Cupe ale Austriei de pe vremea când juca la RB Salzburg.

Noul său antrenor, Jurgen Klopp, l-a primit cu braţele deschise şi chiar l-a îmbrăţişat în momentul în care s-au întâlnit pe scările centrului de antrenament de la Melwood.

BIG Jürgen Klopp Hug for Naby Keïta! 

BIG Klopp hug for our new No.8, Naby Deco Keïta!  #LFCPreSeason lfc.tv/A5dx

Publicată de Liverpool FC pe Luni, 2 Iulie 2018

Liverpool urmează să joace patru amicale începând de sâmbătă, după care vor pleca în Statele Unite pentru turneul de pregătire International Champions Cup. Acolo, cormoranii vor juca împotriva celor de la Borussia Dortmund, Manchester United şi Manchester City.

Pe Keita şi pe Liverpool îi puteţi urmări, din 11 august, la Telekom Sport.  

articol scris de Kristin Bucur

Afla mai multe despre: jurgen kloppliverpoolnaby keitapremier league 

viewscnt
Articole similare