Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima lovitură a Rapidului după promovarea în Liga 1? Dani Coman recunoaşte: "Ar fi poate cel mai mare transfer al Rapidului din ultimii ani"

VIDEO | Prima lovitură a Rapidului după promovarea în Liga 1? Dani Coman recunoaşte: "Ar fi poate cel mai mare transfer al Rapidului din ultimii ani"

Fotbal intern

Comentarii

Preşedintele Astrei, Dani Coman, consideră că Rapid ar putea da o lovitură uriaşă cu transferul lui Gabi Tamaş, care, recent, s-a despărţit de echipa din Giurgiu.

Rapid nu şi-a ascund intenţia de a-l transfera pe Gabi Tamaş, în cazul unei promovări, iar fostul portar al giuleştenilor, Dani Coman, a oferit o reacţie în privinţa fundaşului central: 

"Pe Gabi Tamaş? Ar fi poate cel mai mare transfer al Rapidului din ultimii ani. L-am avut pe Gabi Tamaş la echipă şi a fost o imensă bucurie să-l văd cum se antrena. La 36 de ani, nu cred ca a fost antrenament pe care-l să facă la 80%, le-a făcut pe toate la 100%. A fost un jucător extraordinar, care ţinea ritmul antrenamentului", a declarat oficialul Astrei.  

Gabi Tamaş anunţă că e căutat de mai multe cluburi

Fundaşul central al Astrei s-a despărţit de clubul din Giurgiu, la doar o săptămână după ce se înţelesese cu oficialii clubului în privinţa prelungirii înţelegerii până la finalul acestui sezon, odată cu antrenorul Bogdan Andone: "Da, am reziliat contractul cu Astra. Am mai multe oferte din ţară şi din străinătate în acest moment. Zilele următoare voi lua o decizie şi vă anunţ cu cine am semnat", a declarat fostul fundaş al Astrei pentru Telekom Sport. 

Gabi Tamaş a cucerit un titlu în România, cu FCSB, şi trei Cupe ale României, una cu FCSB şi două cu Dinamo. De asemenea, a mai cucerit Supercupa României cu Dinamo. 

De-a lungul carierei a mai jucat la: Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, CFR Cluj, Doncaster, Watford, Cardiff şi Hapoel Haifa. 

 

Afla mai multe despre: dani comanrapidgabi tamas 

viewscnt
Articole similare