You are here:

VIDEO Prima reacţie a lui Hakim Abdallah, după ce Becali a pus ochii pe el: ”Nu ştiam dacă e real”

VIDEO Prima reacţie a lui Hakim Abdallah, după ce Becali a pus ochii pe el: ”Nu ştiam dacă e real”

Dinamo București

Comentarii

Hakim Abdallah este „vânat” de cluburile inamice din Superligă.

Abdallah, prima reacţie după ce a atras atenţia FCSB-ului

Gigi Becali şi-a manifestat intenţia de a transfera un atacant la FCSB în ultimele săptămâni ale ferestrei de mercato. Patronul de la FCSB a surprins, în direct, la Prima Sport, când a dezvăluit că a pus ochii pe un jucător de la Dinamo: Hakim Abdallah.

  • Hakim Abdallah a fost transferat de Dinamo Bucureşti în iulie 2023, după ce s-a despărţit de belgienii de la RE Virton. 

Abdallah a ajuns la mare căutare în Superligă deoarece a început sezonul 2024 – 2025 în mare formă: în 5 meciuri jucate în Superliga, el a contribuit cu două goluri şi două pase decisive.

Întrebat despre interesul manifestat de FCSB şi Rapid, Abdallah a lăsat de înţeles că este cu gândul la doar la Dinamo şi că nici măcar nu ştia despre aceste zvonuri la adresa lui.

”Nu am ştiut până să îmi spui tu, deşi auzisem nişte zvonuri, Dar nu ştiam dacă sunt reale.  Nu urmăresc media pentru că nu înţeleg, nu urmăresc ştirile la televizor, urmăresc strict în franceză.

Mă concentrez pe mine, să fiu din ce în ce mai bun în fiecare zi şi să evoluez. Mă concentrez pentru a avea performanţe cu echipa.

Este întotdeauna bine atunci când oamenii se interesează de tine, dar mă concentrez la mine şi sunt atent la ceea ce pot ăs fac să evoluez în fiecare zi ca om, dar şi ca jucător. 

Mă concentrez la munca mea, iar tot ce este în jur, bun sau rău, nu mă afectează. Anul trecut a fost unul dificil pentru mine”, a declarat fotbalistul de la Dinamo.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Abdallah, potrivit Transfermarkt

Afla mai multe despre: abdallahdinamorapidfcsb 

viewscnt
Articole similare