Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele declaraţii ale oficialilor de la FCSB după plecarea lui Niţă: "Ei ştiu deja ce înseamnă Steaua"

VIDEO | Primele declaraţii ale oficialilor de la FCSB după plecarea lui Niţă: "Ei ştiu deja ce înseamnă Steaua"

Fotbal

Comentarii

Nicolae Dică nu se sperie de plecarea lui Florin Niţă la Sparta Praga, însă recunoaşte că ar avea nevoie de încă un portar de valoare pe lângă Andrei Vlad şi Eduard Stăncioiu.

"Îi avem pe Vlad şi pe Stăncioiu. Sunt doi portari care ştiu ce înseamnă Steaua şi ne vom baza pe ei în continuare. Vom vedea în timp dacă am făcut bine sau rău când am decis să ne despărţim de Niţă. Mai vrem un portar, da, însă să vedem dacă vom putea aduce ceva de valoare. Dacă nu vom putea, îl avem pe Niga, un jucător în care avem încredere.

Facem echipa acum?! Veţi vedea sâmbătă cine va fi titular (n.r. întrebat cine va juca în locul lui Niţă). Vlad este un portar de viitor, dar treubie să aibă evoluţii bune şi să muncească mult înainte de a fi vândut pe o sumă importantă", a declarat Nicolae Dică într-o conferinţă de presă.

În vârstă de 30 de ani, Niţă a evoluat la Concordia Chiajna, înainte de a se transfera la FCSB, la începutul anului 2013. Sparta Praga a achitat pentru portarul român două milioane de euro şi un bonus de 500.000 de euro dacă se va califica în Liga Campionilor. În plus, salariul lui Niţă va fi de 500.000 de euro în primul sezon şi va creşte cu câte 100.000 de euro în fiecare an.

Afla mai multe despre: fcsbsteauaandrei vladstancioiuflorin nitanicolae dica 

viewscnt
Articole similare