Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele informaţii despre starea lui Ivanov după accidentarea groaznică din Dinamo - FCSB! A suferit o lovitură puternică în zona capului

VIDEO | Primele informaţii despre starea lui Ivanov după accidentarea groaznică din Dinamo - FCSB! A suferit o lovitură puternică în zona capului

FCSB

Comentarii

Dinamo a primit vizita rivalei FCSB, duminică seara, în derby-ul Ligii 1, iar prima repriză a avut multe evenimente. Un moment delicat l-a avut în prim-plan pe dinamovistul Antoni Ivanov (26 de ani), care a ajuns la spital, direct de pe teren.

Accidentare groaznică pentru Ivanov în derby-ul cu FCSB! Fotbalistul a fost scos cu targa de pe teren

UPDATE | Comentatorul Telekom Sport, Emil Grădinescu, a oferit detalii despre mijlocaşul dinamovist, care a ajuns la spital pentru investigaţii: "Ivanov a avut comoţie, e conştient", a anunţat  jurnalistul. 


FCSB a început bine meciul, iar Octavian Popescu a marcat cu un super şut chiar din minutul 2. Dinamo a încercat să egaleze, dar Ehmann şi Torje au trecut pe lângă gol în prima parte a meciului. 

În minutul 45+1 a avut loc un eveniment nefericit. Fotbalistul bulgar al lui Dinamo, Ivanov, de abia intrase pe teren, iar jucătorul ”câinilor” s-a ciocnit puternic cu Darius Olaru. Centralul Ovidiu Haţegan şi-a dat seama de gravitatea accidentării şi a oprit meciul. 

Ivanov a fost lovit puternic la cap, chiar la debutul pentru "câini", iar ambulanţa a intrat pe teren. Fotbalistul a fost preluat de medici după ce a rămas întins pe gazon preţ de câteva minute. 

Dinamo - FCSB, meci din Liga 1, se vede pe Telekomsport.ro. Partida se joacă în "Ştefan cel Mare", iar toate informaţiile sunt aici.  

Afla mai multe despre: fcsb-dinamo-ivanov 

viewscnt
Articole similare