Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Primele reacţii din conducerea CFR-ului după remiza cu Pyunik Erevan: ”Au avut ei noroc”

VIDEO Primele reacţii din conducerea CFR-ului după remiza cu Pyunik Erevan: ”Au avut ei noroc”

CFR Cluj

Comentarii

Pyunik Erevan şi CFR Cluj au remizat, scor 0-0, în prima manşă din turul I preliminar al Ligii Campionilor.

Primele reacţii din conducerea CFR-ului după remiza cu Pyunik Erevan: ”Au avut ei noroc”

În primul meci oficial din acest sezon, CFR Cluj a remizat pe terenul lui Pyunik Erevan, scor 0-0, în turul 1 preliminar din Champions League. Ardelenii au dominat-o complet pe campioana Armeniei, au avut ocazii mari şi o bară.

Ştefan Gadola, acţionarul de la CFR Cluj, a comentat meciul şi i-a făcut "norocoşi" pe armeni. 

„Mie mi-a plăcut jocul nostru, am avut ocazii frumoase, au avut ei noroc. Am jucat bine ca prim joc, în etapa asta. O să se obişnuiască băieţii între ei. Mie mi-au plăcut, s-au dedicat, şi-au dat sufletul pe teren”, au fost cuvintele lui Ştefan Gadola, pentru PRO ARENA, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport.

Ce a spus Dan Petrescu după meciul cu Pyunik Erevan:

”Nu m-a surprins nimeni pentru că ştiam că va fi un meci dificil, sunt campionii Armeniei, au jucători buni şi nu au fost o surpriză pentru mine. În ceea ce priveşte meciul, noi am avut mai multe ocazii, trebuia să marcăm, adversarii au avut mai puţine ocazii. 0-0 nu este rezultatul just pentru că am avut mai multe ocazii, dar este fotbal şi orice este posibil”, a declarat Dan Petrescu după remiza cu Pyunik. 

 

CFR Cluj a început meciul în formula: Bălgrădean - Manea, Kolinger, Burcă, Camora - Cvek, Boateng, Deac - Mistrati, Debeljuh, Roger.

 

Returul este programat la 13 iulie, în Gruia, la CFR acasă. 

EXCLUSIV MM Stoica ştie ce se va întâmplă la returul dintre CFR - Pyunik Erevan: ”Îl cunosc pe Dan Petrescu şi nu se complică prea mult”

Afla mai multe despre: cfr clujpyunik erevan 

viewscnt
Articole similare