Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Primul meci, primul cartonaş galben! Dan Petrescu nu s-a putut abţine după revenirea la CFR

VIDEO Primul meci, primul cartonaş galben! Dan Petrescu nu s-a putut abţine după revenirea la CFR

CFR Cluj

Comentarii

Echipa CFR Cluj a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 8-a a play-off-ului Superligii. La clujeni a fost primul meci al lui Dan Petrescu, revenit la CFR, în timp ce Rrahmani a ratat un penalti pentru oaspeţi.

Dan Petrescu (56 de ani) s-a întors cu o victorie pe banca lui CFR Cluj, după ce ardelenii au câştigat cu 3-2 meciul cu Rapid.

Dan Petrescu, aşa cum ne-a obişnuit, a avut o reacţie nervoasă la adresa centralului, căruia i-a adresat anumite cuvinte dure. Marian Barbu nu a ezitat şi a fost nevoit să îi arate tehnicianului cartonaşul galben.

Galben la debut

Petrescu a debutat cu ”galben” pe banca CFR-ului. Obişnuit cu această situaţie, le-a povestit jurnaliştilor după meci că în Coreea  n-a primit decât unul singur!

"Un galben într-un an! În Coreea n-am luat niciun galben. N-aş vrea să spun de ce am luat, poate că a fost vina mea sau a arbitrului, nu ştiu!”, a mărturisit Dan Petrescu.

CFR Cluj mai are două meciuri până campionatului şi va înfrunta FCSB şi Farul. 

Clujenii sunt pe locul al doilea în campionat, cu 40 de puncte, în timp ce giuleştenii rămân singura echipă fără victorie din play-off, ocupând ultimul loc, al 6-lea, cu 29 de puncte.

Dan Petrescu a spus cum ar putea arăta staff-ul său la CFR Cluj

"Rămâne la opţiunea lui Dican şi Hoban. Aştept răspunsul cât mai repede ca să mă orientez. Dacă ei vor să rămână, 100% rămân, dar posibil să apară altceva. Încă n-am primit un răspuns clar de la ei ca să fiu sigur. Dacă ei vor, vor fi în staff-ul meu 100% din sezonul următor.

Cu Bordeanu (n.r - Valeriu Bordeanu, fostul său secund) am încheiat colaborarea, are nevoie de o pauză. Aldea vrea să stea puţin cu familia. Dacă va fi totul bine, în două săptămâni va fi aici. Am găsit antrenor cu portarii foarte bun aici (n.r - Mihai Şteţca). În Coreea nu am avut, dar antrenorul de portari pe care l-am găsit aici cred că e ceea ce trebuie pentru CFR Cluj", a spus Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujrapid 

viewscnt
Articole similare