Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Probleme pentru Brittney Griner. A fost provocată pe aeroportul din Dallas de un individ cunoscut pe Twitter

VIDEO Probleme pentru Brittney Griner. A fost provocată pe aeroportul din Dallas de un individ cunoscut pe Twitter

Baschet

Comentarii

Jucătoarea americană Brittney Griner, care a fost arestată în februarie 2022 în Rusia şi eliberată în luna decembrie a aceluiaşi an, a fost provocată vehement de un individ care a venit să o întâlnească pe aeroportul din Dallas, în Statele Unite, scrie presa internaţională.

Brittney Griner a revenit luna trecută în WNBA, iar interul de la Phoenix Mercury şi coechipierele sale au fost confruntate de o cunoscută personalitate a reţelelor de socializare pe aeroportul Dallas Fort Worth, sâmbătă dimineaţă, înainte de a zbura spre Indiana, în cadrul competiţiei.

Alex Stein, un american care a căpătat notorietate (este urmărit de aproape 500.000 de persoane pe Twitter) pentru că i-a confruntat pe politicieni, a postat mai întâi o fotografie pe Twitter în care anunţa: "Tocmai am întâlnit-o pe jucătoarea mea favorită din WNBA. Video în curând". Apoi, Stein a postat un scurt videoclip în care se vede cum strigă la Griner, "tu urăşti America", în timp ce aceasta traversa aeroportul.

WNBA a reacţionat la acest incident. "Pe măsură ce adunăm informaţii suplimentare despre incidentul de astăzi de pe aeroportul din Dallas, am aflat că acesta a fost orchestrat de o figură din social media şi de un provocator. Acţiunile sale au fost nepotrivite şi nefericite".

"Siguranţa lui Brittney Griner şi a tuturor jucătoarelor din WNBA este prioritatea noastră principală. Înaintea sezonului, WNBA a colaborat cu echipa Phoenix Mercury şi cu Brittney Griner pentru a-i asigura siguranţa în timpul călătoriei sale, care a inclus zboruri private la meciurile WNBA şi personal de securitate desemnat cu ea în permanenţă. Rămânem ferm angajaţi  la cele mai înalte standarde de siguranţă a jucătoarelor", a precizat WNBA.

Afla mai multe despre: brittney grinerbaschetdallasnba 

viewscnt
Articole similare