Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prunea şi-a pierdut încrederea în echipa lui Rednic: „Jocurile şi punctele sunt tot mai puţine...”

VIDEO | Prunea şi-a pierdut încrederea în echipa lui Rednic: „Jocurile şi punctele sunt tot mai puţine...”

Dinamo București

Comentarii

Dorit la Dinamo, Florin Prunea a asistat din tribune la meciul pe care dinamoviştii l-au disputat împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, încheiat la egalitate, scor 1-1.

„Un punct care nu ştiu cât îi ajută, dar mai mult pentru moral. În schimb, Mediaş e o echipă extrem de solidă, care nu întâmplător se află acolo sus. Au întâlnit o echipă din partea superioară a clasamentului. Dinamo, pe fondul unui joc nu foarte bun, dar a reuşit să câştige un punct, care o menţine acolo, la două puncte de locul 6.

Ce să facem? Trebuie să fim alături şi în momentele grele. Suporterii şi toată lumea care iubeşte Dinamo trebuie să fie alături în momentele astea, nu numai când e bine”, a spus Florin Prunea la finalul partidei.

Prunea a lăsat de înteles că dinamoviştilor le va fi foarte greu să mai prindă play-off-ul: „Sunt jocurile din ce în ce mai puţine. Şi punctele din ce în ce mai puţine. Dar pe de altă parte, depinde de ei. Programul este greu, vor veni meciuri dificile, dar trebuie să aibă încredere, să îşi joace până la capăt şansa. Altă şansă nu au”, a încheiat Prunea.

Afla mai multe despre: pruneadinamo 

viewscnt
Articole similare