Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | PSG s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei. Victorie lejeră cu Dijon. Di Maria, un alt moment de magie

VIDEO | PSG s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei. Victorie lejeră cu Dijon. Di Maria, un alt moment de magie
Comentarii

PSG a trecut în sferturile de finală ale Cupei Franţei, pe teren propriu, cu 3-0 de Dijon, într-o partidă transmisă de Telekom Sport 2.

Thomas Tuchel nu a avut mari emoţii, chiar dacă Neymar, Mbappe sau Cavani nu au fost pe teren cu Dijon. Di Maria a deschis scorul cu un lob minunat în minutul 8 şi a făcut "dubla" 20 de minute mai târziu. Chiar dacă Dijon a avut câteva şanse pe contraatac, nu a arătat niciodată că ar putea să îi pună probleme reale campioanei Franţei. PSG a mai avut ocazia de a puncta în repriza a doua, însă a făcut-o doar o dată, prin reuşita belgianului Meunier. 
PSG va juca săptămâna viitoare, miercuri, 6 martie, returul cu Manchester United. Pe Old Trafford, francezii au câştigat cu 2-0. 

VIDEO | PSG - Dijon 3-0
A marcat: Di Maria 8', 28', Meunier 77'

  • PSG: Buffon - Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe - Meunier, Paredes, Verratti, Bernat - Di Maria, Choupo-Moting, Draxler
  • Dijon: Runarsson - Chafik, Coulibaly, Lautoa, Aguerd, Haddadi - Balmont, Sliti, Amalfitano - Tavares, Kwon

Min. 77: GOOOL PSG! Meunier înscrie după o fază în care Choup-Moting s-a distrat cu apărarea adversă. 

Min. 28: GOOOL PSG! Di Maria înscrie încă o dată, după ce iniţial a vrut să îi paseze lui Neymar, aflat cu poarta goală. 

Min. 8: GOOOL PSG! Di Maria înscrie cu un lob peste Runarsson. 

A început meciul. 


După ce a eliminat-o pe Guingamp din Cupa Ligii, PSG nu a mai evoluat într-o altă Cupă Naţională, dar are ocazia să o facă marţi, în direct la Telekom Sport contra celor de la Dijon.

  • LIVE VIDEO ONLINE | PSG - Dijon, marţi de la ora 22:10

Ultima întâlnire directă dintre cele două echipe a avut loc în Ligue 1 şi s-a terminat foarte prost pentru Dijon. PSG a aplicat grupării antrenate de DallOglio un neverosimil 8-0, într-un meci în care Neymar, Di Maria, Cavani şi Mbappe au făcut spectacol total. Pe terenul lui PSG, Dijon nu a marcat niciodată în ultimii 8 ani, dar în ultimele 8 întâlniri directe, dijonezii au reuşit să câştige o dată. Se întâmpla în urmă cu şapte ani în Cupa Ligii, iar PSG s-a înclinat atunci, scor 2-3. E drept, parizienii erau pe atunci abia la începutul proiectului lor spectaculos.

  • LIVE VIDEO ONLINE | PSG - Dijon, marţi de la ora 22:10

Formaţia pariziană merge acum ceas şi a devenit de atunci cea mai puternică echipa a Franţei şi probabil, una dintre cele mai puternice din lume. De la victoria din UCL de pe Old Trafford (2-0), echipa lui Tuchel a legat alte trei victorii la rând şi a încasat un singur gol. Pe rând, St Etienne, Montpellier şi Nimes au căzut victimă furiei pariziene, care în cele trei jocuri de la vizita din Manchester au marcat nu mai puţin de 9 goluri.

  • LIVE VIDEO ONLINE | PSG - Dijon, marţi de la ora 22:10

Dijon e la polul opus. A câştigat un singur meci din ultimele 5 jucate în toate competiţiile, iar victoria a fost în faţa unei echipe din eşaloanele inferioare. Are acum o misiune imposibilă, iar asta o demonstrează şi cotele de la casele de pariuri. O victorie a dijonezilor este cotată la 26.00 de anumite case de pariuri, semn că şansele oaspeţilor sunt minime în viziunea bookmakerilor. Evident, PSG e marea favorită, dar Cupa Franţei ne-a obişnuit cu meciuri super atractive, fotbal de calitate şi surprize pe măsură.

Formaţii probabile

PSG: Areola - Meunier, Kehrer, Kimpembe, Bernat - Paredes, Verratti (Draxler) - Nkunku, Draxler (Diaby) - Choupo-Moting, Di Maria

Dijon: Ruffier - Subotic, Perrin, Kolodzijczak - Gabriel, Ait Bennasser, Arnaud Nordin, Polomat - Cabella - Khazri, Belic

Transmisiuni Cupa Franţei la Telekom Sport

Marţi

  • 22:10 - PSG - Dijon, Telekom Sport 2

Miercuri

  • 19:30 - Rennes - Orleans, Telekom Sport 2
  • 22:00 - Lyon - Caen, Telekom Sport 3

Afla mai multe despre: psg - dijoncupa franţeitelekom sport 

viewscnt
Articole similare