Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | PSG s-a distrat din nou cu Marseille. S-a impus cu 3-0 şi s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei

VIDEO | PSG s-a distrat din nou cu Marseille. S-a impus cu 3-0 şi s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei
Comentarii

La doar trei zile de la confruntarea din campionat, adjudecată de echipa lui Unai Emery cu 3-0, PSG şi Marseille s-au întâlnit din nou, de această dată în sferturile Cupei Franţei. Starurile din Paris au repetat performanţa şi s-au calificat în semifinale.

Parcursul fără gol primit în acest sezon de cupă pentru Olympique Marseille s-a oprit pe Parc des Princes. După ce duminică, în campionat, a fost 3-0 pentru echipa lui Unai Emery, PSG i-a mai dat o lecţie celei mai mari rivale. În ziua în care s-a aflat că Neymar va fi operat în Brazilia, Di Maria a fost cel care a strălucit.

Stângaciul argentinian a marcat de două ori cu dreptul, iar la ambele reuşite balonul a fost deviat şi l-a păcălit pe Mandanda. Cavani a marcat şi el dintr-o pasă perfectă a lui Draxler, iar PSG a obţinut a 22-a victorie consecutivă în Cupă, s-a calificat în semifinale şi este tot mai aproape de a patra finală consecutivă în această competiţie.


PSG - Marseille 3-0

Au marcat: Di Maria '45+1, '48, Cavani '81

Echipele de start:

PSG (4-3-3): Trapp - Meunier, Silva, Kimpembe, Berdiche - Verratti, Motta, Draxler - Mbappe, Cavani, Di Maria
Marseille: (4-2-3-1): Mandanda - Sarr, Rami, Abdennour, Sakai - Lopez, Luiz Gustavo - Thauvin, Sanson, Ocampos - Jie

Min. 81 - GOOOOOOOOOOL Cavani marchează pentru 3-0, după o fază superbă creată de PSG

Min. 48 - GOOOOOOOOOOL Di Maria reuşeşte "dubla"

Min. 45+1 - GOOOOOOOOOL Di Maria marchează în ultima fază a primei reprize

Min. 10 - Ocazie mare ratată de Edinson Cavani


Meciurile cu PSG din cupe, fie Cupa Franţei, fie Cupa Ligii, sunt o adevărată dramă pentru Olympique Marseille. Trupa din Marsilia nu s-a impus niciodată în ultimii 20 de ani în faţa rivalilor de la PSG atunci când derby-ul s-a disputat în cupă.

Şi din acest motiv, dar şi pentru valoarea superioară a trupei din Capitală, casele de pariuri o văd pe PSG drept marea favorită la calificare. 1,30 este cota pentru un succes al lui PSG, în timp ce victoria lui Marseille primeşte o cotă de 7,50.

UMILINŢĂ ÎN ULTIMA CONFRUNTARE

Ultimul meci direct dintre PSG şi Marseille a avut loc acum trei zile, în campionat, iar formaţia antrenată de Unai Emery s-a impus categoric, scor 3-0. 71 de puncte are PSG în Ligue 1, în timp ce OM a strâns doar 55 de puncte după 27 de runde.

PSG - Marseille se joacă azi, de la 22:05, în direct la Telekom Sport 1, iar golurile şi cele mai importante faze sunt în timp real pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: psgmarseille 

viewscnt
Articole similare