Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | PSG se pregăteşte să sărbătorească un nou titlu cucerit în Ligue 1 după încă o victorie! Spectacol total în Lyon - Montpellier 5-4

VIDEO | PSG se pregăteşte să sărbătorească un nou titlu cucerit în Ligue 1 după încă o victorie! Spectacol total în Lyon - Montpellier 5-4

Ligue 1

Comentarii

Rezumatele zilei din Ligue 1.

Auxerre - Clermont 1-1

Ionuţ Radu a fost providenţial în primele minute ale meciului dintre Auxerre şi Clermont. A scos şutul lui Kyei, care scăpase singur spre poartă. Echipa lui Radu a deschis scorul prin Toure, dar nu a putut menţine rezultatul. Khaoui a egalat după pauză şi a stabilit scorul final, 1-1. Auxerre e prima echipă deasupra liniei retrogradarii în Franţa. 

Lyon - Montpellier 5-4

Cel mai spectaculos meci din acest sezon de Ligue 1 s-a jucat la Lyon, între Olympique şi Montpellier. A fost un duel între doi dintre cei mai profilici atacanţi din Franta, Lacazette şi Wahy. Amandoi au înscris de patru ori şi au egalat un record nemaivăzut din 1974. De asemenea, Wahy e primul jucător din istoria lui Montpellier care marchează de patru ori într-un meci de campionat. Oaspeţii aveau 4-1 în minutul 55. Lyon a revenit şi a castigat partida în minutul 101, după un penalty transformat de Lacazette. 

Troyes - PSG 1-3

PSG se pregăteşte să sărbătorească un nou titlu cucerit în Ligue 1. A învins-o pe Troyes şi acum are şase puncte avans faţă de Lens, cu patru etape înainte de final. Mbappe şi Vitinha au înscris pentru parizieni. Chavalerin a redus din diferenţă, dar finalul a fost fără emoţii pentru trupa lui Galtier. Fabian Ruiz a marcat pentru 1-3.

Angers - Monaco 1-2

Ajaccio - Toulouse 0-0

Lorient - Brest 2-1

Nantes - Strassbourg 0-2

 

Afla mai multe despre: ligue 1psglyon - montepellierionut radu 

viewscnt
Articole similare