Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pumele nu au fost impresionate de haka samoană. Argentina a învins cu 19-10, în grupa D, de la Cupa Mondială de Rugby

VIDEO | Pumele nu au fost impresionate de haka samoană. Argentina a învins cu 19-10, în grupa D, de la Cupa Mondială de Rugby

Rugby

Comentarii

Argentina a învins Samoa cu 19-10, în a doua rundă a grupei D, de la Cupa Mondială de Rugby.

Argentina - Samoa 19-10. Cupa Mondială de Rugby, integral pe canalele Orange Sport

Pumele nu au fost impresionate de haka samoană. Pe ploaie, la Saint Ettienne, Argentina a marcat primul şi singurul său eseu încă din start, prin Boffelli. 

Acelaşi jucător a fost responsabil şi cu transformările sud-americanilor. Boffelli a încheiat meciul cu 16 dintre cele 19 puncte ale Argentinei.

În schimb, Lealifano nu a fost în zi de şut. Fostul jucător al Australiei, care a făcut o pauză de câţiva ani cauzată de leucemie, a revenit miraculos la 36 de ani, însă în meciul cu Argentina a ratat de două ori. 

Samoa a reuşit şi ea eseul, dar prea târziu. Malolo a culcat balonul în terenul de ţintă advers. Argentina a bifat primul său succes la această Cupă Mondială, însă graţie acestui succes a devenit principala favorită la locul al doilea, care duce în sferturi.

Meciurile de la Cupa Mondială de Rugby se văd în direct pe canalele Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: cupa mondiala rugbyrezultate cupa mondiala rugbycupa mondiala de rugby la tv 

viewscnt
Articole similare