You are here:

VIDEO | Rădoi şi Contra au stabilit strategia pentru noiembrie! "Echipa mare are prioritate". Ce jucători vor face "saltul"

VIDEO | Rădoi şi Contra au stabilit strategia pentru noiembrie! "Echipa mare are prioritate". Ce jucători vor face "saltul"

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a dezvăluit pentru Telekom Sport că a discutat deja cu Cosmin Contra în privinţa partidelor pe care echipele naţionale le vor disputa la mijlocul lunii noiembrie.

Selecţionata U21 va întâlni reprezentativa similară a Belgiei, pe 15 noiembrie, într-o partidă programată la Cluj-Napoca, în timp ce echipa de seniori va întâlni Lituania (17 noiembrie) şi Muntenegru (20 noiembrie) în Liga Naţiunilor.

Rădoi spune că echipa de seniori va avea prioritate în privinţa convocărilor, în condiţiile în care tricolorii mici au obţinut deja biletele pentru Euro 2019.

Aşa cum Telekom Sport a mai scris, favoriţi să facă pasul spre prima reprezentativă la următoarea acţiune sunt Alexandru Paşcanu, Alex Cicâldău şi George Puşcaş.

"Prioritatea se va muta către echipa mare, pentru că noi ne-am îndeplinit obiectivul! Asta nu înseamnă că va fi o selecţionată U21 B [...] Am discutat în linii mari şi o să vedem în zilele următoare pe cine va dori el, ca noi să ne aliniem deja şi să chemăm jucători în locul lor. Va trebui să avem o şedinţă zilele următoare"

Rădoi a vorbit şi despre posibilitatea ca Ianis Hagi să fie convocat la echipa de seniori, precizând că jucătorul de la Viitorul are parte de toată susţinerea staff-ului tehnic, dar că decizia finală îi va aparţine lui Contra.

"Cu toţii ne dorim, dar cred că decizia lui Cosmin, până la urmă el este cel care ia decizia şi el are responsabilitate în acest sens!", a spus Rădoi.

 

Afla mai multe despre: radoicontra,  

viewscnt
Articole similare