Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Radu Drăguşin intră pe piaţa imobiliară! Primele declaraţii de pe şantier

VIDEO | Radu Drăguşin intră pe piaţa imobiliară! Primele declaraţii de pe şantier

Echipa națională

Comentarii

Radu Drăguşin s-a lansat în afaceri după calificarea României la EURO!

Radu Drăguşin (21 de ani) s-a alăturat unui proiect imobiliar din postura de investitor. Internaţionalul român a explicat de ce s-a implicat în construcţia unui ansamblu rezidenţial.

"Eu un început pentru mine mi-a dat încredere pentru că este un proiect de viitor. E o inovaţie pe piaţă de imobiliare. Încep uşor, uşor să investesc, pentru că viaţa de fotbalist este scurtă, am înţeles acest lucru şi trebuie să să fim siguri şi pe partea financiară, pentru că banii nu vor veni mereu", a mai spus Drăguşin.

  • 10 milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin, potrivit transfermarkt.com. 

Fundaşul român al ”Grifonului genovez” a avut o ascensiune incredibilă ultimul an, în care a promovat cu gruparea rossoblu în Serie A, după ce a fost titular de drept în Serie B. În acest sezon, fostul jucător al lui Juventus a bifat toate meciurile din Serie A şi a fost indispensabil în defensiva gândită de Alberto Gilardino.

Prestaţiile sale excelente au atras atenţia unor cluburi importante din vest, precum Barcelona sau Newcastle, însă Genoa ţine cu dinţii de Drăguşin, căruia i-au fixat o clauză de reziliere de 30.000.000 de euro.

Aproape 100 de apartamente vor fi gata în 2024

„Prima fază a proiectului cuprinde două clădiri cu un total de 93 de apartamente, de la studiouri duble la apartamente cu 4 camere, şi va fi finalizată în prima jumătate a anului 2024, urmând ca primii rezidenţi să se mute în al treilea trimestru al anului 2024. Faza II se va dezvolta în paralel şi termenul de finalizare al întregului proiect este mijlocul lui 2025.

Dezvoltatorul mizează şi pe dezvoltarea infrastructurii din zonă, odată finalizarea pasajului Doamna Ghica în această toamnă, “care va oferi posibilitatea unei călătorii de 10 minute cu maşina până în cartierele Aviaţiei/ Pipera”, după cum explică Adi Steiner, Managing Partner al STC Partners.

Ansamblul rezidenţial Quartier Azuga are o eficienţă energetică ridicată, oferind circa 50% de energie verde, şi asigurând economisirea de până la 70% a costurilor cu facturile de gaze şi electricitate”, scrie forbes.ro.

Radu Drăguşin visează la Premier League după calificarea la EURO: ”Sper să ajung acolo într-o zi”

Afla mai multe despre: radu drăguşinnaţionala românieiserie a 

viewscnt
Articole similare