Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid a încheiat fără victorie cantonamentul şi cu mulţi nervi, după 2-3 cu Westerlo. Dinamo, umilită azi. Rezultatele echipelor din Superliga

VIDEO | Rapid a încheiat fără victorie cantonamentul şi cu mulţi nervi, după 2-3 cu Westerlo. Dinamo, umilită azi. Rezultatele echipelor din Superliga

Superliga

Comentarii

Rezultatele din pregătire ale echipelor din Superliga, înainte de reluarea campionatului.

Rapid - Westerlo 2-3

Amical cu scântei pentru Rapid! Meciul de pregătire cu belgienii de la Westerlo a fost presărat cu momente tensionate. Jucătorii au fost la un pas să se ia la bătaie. Nici scorul nu a fost bun pentru giuleşteni.

Rapidiştii au încheiat fără victorie cantonamentul din Antalya. Au pierdut şi amicalul cu Westerlo, scor 2-3. 

Belgienii au condus la pauză. Înainte de a pleca la vestiare, spiritele s-au încins pe teren. A fost o încăierare în toată regula. În repriza secundă, Rapid a egalat, prin golul superb al lui Krasniqi. 

Finalul nu a fost deloc bun pentru giuleşteni: au luat două goluri în cinci minute. În prelungiri, puştiul Bădescu a mai spălat din ruşinea rapidiştilor. Rapid va juca primul meci oficial al anului vinerea viitoare, în Giuleşti, cu Craiova lui Mititelu. 

Dinamo - Charleroi 2-6

Dinamo se întoarce umilită în ţară. "Câinii" au fost bătuţi la scor de Charleroi şi încheie fără victorie cantonamentul din Turcia.

O repriză de vis, una de coşmar pentru Dinamo. "Câinii" au jucat ultimul amical înainte de întoarcerea în ţară împotriva belgienilor de la Charleroi. Meciul a fost compus din două reprize de câte 60 de minute. 

Prima oră a fost excelentă pentru trupa lui Kopic. La pauză, Dinamo conducea cu doi la unu locul 12 din campionatul Belgiei. Gregorio, din penalty, şi Abdallah au punctat pentru alb-roşii. Cu multe modificări operate la pauză, Charleroi a dominat total repriza secundă. 

"Câinii" s-au prăbuşit şi au luat 5 goluri, pentru ca scorul final să fie 6-2 pentru belgieni. Pentru dinamovişti a debutat în ultimele 30 de minute şi nou-venitul Darko Velkovski, singura achiziţie a echipei.

CFR Cluj - Gent 1-2

CFR a pierdut pierdut primul amical al verii, 1-2 cu belgienii de la Gent. Clujenii s-au întrecut în greşeli la golul care a decis soarta meciului, iar Mandorlini şi-a ieşit din minţi. Deac a marcat după aproape patru luni pentru CFR.

Ardelenii vor disputa al doilea amical din cantenamentul din Spania, luni, cu maghiarii de la Ferencvaros.

Petrolul - Odessa 1-0

Petrolul nu merge deloc bine în amicale. După ce a fost învinsă de Debrecen, a pierdut şi în faţa ucrainenilor de la Chernomorerts Odessa, cu acelaşi scor, 0-1. La meci au asistat şi investitorii turci care vor să preia clubul din Ploieşti. 

Afla mai multe despre: rapiddinamocfr clujpetrolulcantonament echipe superliga 

viewscnt
Articole similare