Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid Bucureşti, calificare dramatică în sferturile de finală ale Ligii Campionilor! Emoţii până la ultima secundă

VIDEO | Rapid Bucureşti, calificare dramatică în sferturile de finală ale Ligii Campionilor! Emoţii până la ultima secundă

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal feminin, Rapid Bucureşti, s-a calificat duminică, pe teren propriu, în sferturile Ligii Campionilor, după ce a învins formaţia Krim Ljubljana, scor 30-24 (12-8), în manşa retur din optimile de finală. Rapid va întâlni deţinătoarea trofeului în sferturi, Vipers.

  • Principalele marcatoare ale partidei au fost Polman 8 goluri, Grozav 6, Kanor 5, pentru Rapid, respectiv Rosiak 7, Dmitrieva 5, Radicevic 5, pentru Krim.

VIDEO: Finalul partidei Rapid - Krim 30-24

Rapid Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

În tur, Krim s-a impus cu scorul de 29-24, însă diferenţa a fost insuficientă pentru calificare, pe care o obţine Rapid Bucureşti la diferenţă de doar un gol. Adversara din sferturile de finală va fi Vipers, deţinătoarea trofeului.

În celelalte dispute tur din optimi s-au înregistrat rezultatele: Odense – Storhamar 30-30 (30-22 în tur), FTC Budapesta – Buducnost 27-22 (28-24 în tur), Team Esbjerg – Brest 27-24 (28-25 în tur).

Ca urmare, în sferturi s-au calificat Odense, FTC Budapesta şi Team Esbjerg. CSM Bucureşti, calificată direct în sferturi, se va duela cu Team Esbjerg, iar în celelalte dispute vor evolua FTC Budapesta – Metz şi Odense – Gyor.

La finalul fazei grupelor, căpitanul CSM Bucureşti, Cristina Neagu, era golgeter, cu 105 goluri marcate, 1.015 în total, în competiţie.

Meciurile din sferturile de finală sunt programate în 29/30 aprilie şi 6/7 mai, iar Turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie.

  • Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand.

Afla mai multe despre: krim ljubljanarapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare