Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapidiştii au fost prinşi în offside. Echipa lui Dan Alexa, antrenament fără respectarea regulilor de distanţare socială

VIDEO | Rapidiştii au fost prinşi în offside. Echipa lui Dan Alexa, antrenament fără respectarea regulilor de distanţare socială

Rapid

Comentarii

Jucătorii Rapidului se antrenează în vederea reluării campionatului, pe 4 iulie. Potrivit regulilor de distanţare socială, fotbaliştii ar trebui să se pregătească deocamdată în grupuri de câte patru. Echipa lui Dan Alexa a fost însă surprinsă încălcând aceste reguli.

În imaginile de mai jos se poate observa cum toţi fotbaliştii Rapidului sunt împrăştiaţi în număr mare pe un teren de fotbal şi se antrenează împreună. 

Liga 2 se va relua cu doar şase echipe la start, iar punctele acestora vor fi înjumătăţite, după ce FRF a luat decizia să modifice sistemul competitional.

Eşalonul secund se va relua pe data de 4 iulie, iar la restart se vor afla doar UTA Arad, CS Mioveni, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC Argeş, Petrolul şi Rapid. Meciurile se vor juca într-o singură mansa.

Noul clasament arata astfel:

  1. UTA 25 puncte
  2. CS Mioveni 20 puncte*
  3. Turris 20 puncte*
  4. FC Arges 19 puncte
  5. Petrolul 19 puncte
  6. Rapid 19 puncte*

Echipele cu * au beneficiat de rotunjire.

Primele două clasate vor promova direct, în timp ce ocupanta locului 3 va juca un baraj pentru a ajunge în Liga 1. În schimb, din Liga 2 nu va mai retrograda nimeni în acest sezon.

Afla mai multe despre: rapidalexadistantare sociala 

viewscnt
Articole similare