Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rar i se întâmplă unui star aşa ceva! Ce a păţit Salah la ultimul meci al naţionalei sale

VIDEO | Rar i se întâmplă unui star aşa ceva! Ce a păţit Salah la ultimul meci al naţionalei sale
Comentarii

Egiptul nu a avut probleme în a învinge selecţionata Nigerului, în preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni. Diferenţa de valoare dintre cele două echipe l-a relaxat parcă prea mult pe liderul faraonilor. Mohamed Salah a ratat două penaltyuri pe parcursul primei reprize.

La primul meci jucat după participarea la Cupa Mondială, Egiptul a avut parte de un adversar numai bun pentru un antrenament. Partida a fost însă una oficială, iar în joc era calificarea la Cupa Africii de anul viitor. În grupa preliminară, egiptenii au întâlnit Nigerul, echipă cu doar două prezenţe la turneul final de pe continentul negru.

A fost un meci cu de toate pentru Mohamed Salah. Starul lui Liverpool a ratat ambele lovituri de la 11 m pe care faraonii le-au primit în primele 45 de minute. Atacantul a avut însă noroc la a doua execuţie. A înscris până la urmă după ce mingea a fost respinsă de portar.

A fost unul dintre cele două goluri reuşite de Salah în jocul disputat aseară. Nu au fost însă singurele realizări ale fotbalistului de 26 de ani. Faraonul se mai poate lăuda şi cu două assisturi pentru coechipierii săi. Egiptul s-a impus în final cu 6-0 şi nu are cum să îi scape calificarea la Cupa Africii. Ediţia din 2019 va fi prima la care vor lua parte 24 de echipe. 

Afla mai multe despre: egiptsalahcupa africii 

viewscnt
Articole similare