You are here:

VIDEO | Răspunsul fabulos al lui Ionuţ Popa în momentul în care a fost întrebat dacă va primi întăriri în iarnă :)

VIDEO | Răspunsul fabulos al lui Ionuţ Popa în momentul în care a fost întrebat dacă va primi întăriri în iarnă :)

Superliga

Comentarii

Ionuţ Popa a fost mulţumit de evoluţia elevilor săi în meciul cu Dinamo (0-0) şi a tratat cu mult umor o întrebare despre posibilele întăriri pe care le va primi în perioada de transferuri din iarnă.

”Am jucat împotriva unei echipe foarte bune. Indiferent de câte puncte are, Dinamo rămâne o echipă valoroasă. Felicit jucătorii pentru atitudinea pe care au avut-o. Din etapa 10 ne-am făcut mari probleme. Au început să lipsească atâţia jucători, mereu 5-6. Pe Creţu eu l-am învoit până miercuri şi a lipsit mai mul. I-am făcut referat. Acum e probleme conducerii. Vreu să câştigăm toate cele patru etape rămase. Va urma o iarnă grea. Am încredere în Primărie că va rezolva multe probleme.

”Jucătorii mei au dovedit, la cele două lecţii teoretice pe care le-am purtat săptămâna aceasta despre Revoluţia din 1989 şi despre viaţa şi moartea Regelui Mihai, toţi au primit calificativul excelent. Pe lângă fotbal, noi am făcut şi istorie”, a spus Ionuţ Popa la Telekom Sport.

Întrebat dacă Timişoara ca primi întăriri în această iarnă, antrenorul Timişoarei a răspuns în stilul caracteristic. ”Vine vremea pălincii, de 52, 53 de grade. Întărire mai bună ca asta nu există”

Afla mai multe despre: timisoarapopaliga 1 

viewscnt
Articole similare