Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răspunsul lui Stoian când a auzit că Becali interzice Whatsapp-ul la echipă. Cum a comentat asemănarea cu Alibec

VIDEO | Răspunsul lui Stoian când a auzit că Becali interzice Whatsapp-ul la echipă. Cum a comentat asemănarea cu Alibec

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a declarat că nu mai vrea să audă de smartphone-uri sau de aplicaţii pentru telefoanele mobile. Patronul roş-albaştrilor consideră că o aplicaţie precum "WhatsApp" reprezintă una dintre cauzele pentru care fotbaliştii tineri nu-şi ating adevăratul potenţial.

"Sunt alte vremuri, merge chestia asta cu tineretul într-o direcţie în care nu poţi să decizi tu foarte mult la ce trebuie să renunţi şi la ce nu. Fiecare îşi vede de viaţa extrasportivă aşa cum crede el mai bine. Am intrat în atenţia presei, înseamnă că sunt un subiect care interesează lumea şi sper şi prin evoluţiile mele să fie cât mai multe articole" , a declarat Stoian.

Imediat după venirea lui Stoian la FCSB, presa din România a scris despre pasiunea jucătorului pentru jocurile video: "Astea sunt chestii din viaţa privată. Încă nu venise fiul meu Hector, acum stau mai mult timp cu el. Nu le-am luat ca pe nişte critici, nu am văzut nimic rău că a ieşit un articol că mă joc pe calculator sau că mă jucam. (n.r. întrebat dacă e noul Alibec) Cât l-am cunoscut şi pe Alibec pe la naţională, nu a fost o persoană foarte rea. Fiecare face ce vrea".

Afla mai multe despre: becalistoianalibec 

viewscnt
Articole similare